Πως προέκυψε ο… Νταρμπό

24

Αφορμή για πολλές συζητήσεις και σχόλια έγινε ο Αλιό Νταρμπό, που ήρθε στη Θεσσαλονίκη με την εντύπωση ότι θα υπογράψει στον ΠΑΟΚ, αλλά τελικά φεύγει όπως ήρθε, κι αφού απόλαυσε ένα τριήμερο στο Μακεδονία Palace με… όλα πληρωμένα.

Ο 22χρονος Αφρικάνος είναι πραγματικά μια μυστήρια περίπτωση, αφού τα τελευταία τρία χρόνια δεν φαίνεται να έχει παίξει πουθενά…

Με κάποιο τρόπο, κατάφερε να κερδίσει ένα συμβόλαιο με την ιταλική Κροτόνε, ομάδα της Serie Β, αφού πρώτα πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και φωτογραφήθηκε με την φανέλα με το νούμερο 10 και το όνομά του, με τον πρόεδρο της Κροτόνε!

Για κάποιο ανεξήγητο λόγο, η Κροτόνε τον ενημέρωσε ότι δεν θα καταθέσει το συμβόλαιο και θέλει να ακυρώσει τη μεταγραφή. Ο Νταρμπό είχε αντίγραφο του συμβολαίου, που υπέγραψε, είπε στους Ιταλούς ότι δεν αναιρεί τη συμφωνία και η Κροτόνε του υποσχέθηκε ότι θα τον βοηθήσει να βρει ομάδα.

Κάπως έτσι, μέσω γνωστού – γνωστού, βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη. Αυτός κατάλαβε ότι έρχεται να υπογράψει, ο ΠΑΟΚ δεν μπορούσε να τον υπογράψει χωρίς να τον δει αν μπορεί να κλωτσήσει τη μπάλα.

Ο Αναστασιάδης του ζήτησε να δοκιμαστεί στο φιλικό με την Ξάνθη, αυτός δεν ήθελε, σήμερα από το πρωί γίνονταν συζητήσεις με τον Βρύζα και τον εκπρόσωπό του για να συμμετάσχει στην αυριανή προπόνηση (σήμερα υπήρχε ρεπό, την Παρασκευή ο ΠΑΟΚ φεύγει στο Λονδίνο), αλλά ο Νταρμπό ήταν ανένδοτος.

Έχοντας, λοιπόν, ένα συμβόλαιο με την Κροτόνε στην τσέπη του, το οποίο μπορεί να καταθέσει και να διεκδικήσει χρήματα, ο 22χρονος Αφρικάνος δεν είχε ζόρι να κάνει ότι ήθελε ο ΠΑΟΚ…

Κάπου στο απόγευμα σήμερα, κατέστη σαφές ότι δεν πρόκειται να βγει άκρη κι έτσι έπεσαν οι τίτλοι του τέλους…

Απλά για εναν παίκτη, σαν πολλούς άλλους, που έρχονται να δοκιμαστούν και φεύγουν αθόρυβα, ο ΠΑΟΚ κατάφερε να εκτεθεί…