«Πως το γυρίζεις, αφού χάνεις 5-0;»

169

O υποψήφιος πρόεδρος της ΕΠΟ με δηλώσεις του στον ARENA FM 89,4 μεταξύ άλλων τόνισε πως ο Παναθηναϊκός στηρίζει την παράταξή του λόγω του ματς με τον ΠΑΟΚ και έστειλε το μήνυμά του στον Καλαντζή, που τοποθέτησε η Νέα Δημοκρατία απέναντί του, με τη στήριξη Μαρινάκη και Αλαφούζου.

Αναλυτικά τα όσα είπε :

Για τον αντίπαλό του, Γιώργο Καλαντζή: «Έχει ωραίες ατάκες ο κ. Καλαντζής, αλλά πώς μπορεί να γυρίσει ένα ματς όταν χάνεις 5-0 στο ημίχρονο; Γυρίζει το ματς ή λες στον διαιτητή σφύρα τη λήξη να φύγουμε; Ας δούμε λοιπόν το τελικό αποτέλεσμα των εκλογών της ΕΠΟ και μετά μιλάμε. Εμείς καταθέσαμε 34 υποδείξεις-στηρίξεις με ονόματα και υπογραφές, μπορώ να κάνω ασφαλή πρόβλεψη ότι θα επικρατήσουμε στις εκλογές της 18ης Αυγούστου και θα το δείτε, γιατί το κλίμα μεταξύ μας είναι άριστο και έχουμε τους ίδιους στόχους».

Για τη θέση του Παναθηναϊκού: «Ο Παναθηναϊκός δεν μας στηρίζει, μετά από ένα ματς με τον ΠΑΟΚ, αποδέχομαι τη θέση του, αλλά η Νέα Δημοκρατία δεν ασχολείται σε κεντρική βάση με τις εκλογές. Άλλωστε οι παραπάνω από τους μισούς στη δική μας παράταξη είναι Νεοδημοκράτες, δεν ξέρω γιατί το έγραψε αυτό ο Παναθηναϊκός στην ενημέρωση προς τους ρεπόρτερ».

Για το αν ο Καλαντζής μπορεί να διοικήσει την ΕΠΟ: «Ο Καλαντζής μπορεί να ήταν καλός βουλευτής ή υπουργός, αλλά δεν έχει καμία σχέση η πολιτική με το ποδόσφαιρο. Εάν ρωτήσετε τους προέδρους των Ενώσεων, θα καταθέσουν άποψη εάν μπορεί ο Καλαντζής να διοικήσει την ΕΠΟ. Αυτοί ξέρουν, ρωτήστε τους, όχι εμένα. Προέρχεται από τη Νέα Δημοκρατία, έχει φίλους και ίσως κάποιοι να τον στηρίζουν, αλλά αυτό θα φανεί στην κάλπη».

Για το ρόλο της επιτροπής εποπτείας: «Κάντε λίγη υπομονή να δούμε ποιος θα είναι ο ρόλος της επιτροπής εποπτείας από την μερα που θα αναλάβουμε και μετά, γιατί αυτά που λένε περί καπελώματος δεν ισχύουν. Οι άνθρωποι από τη FIFA βλέποντας αυτά που γίνονταν στο ελληνικό ποδόσφαιρο, τρόμαξαν και δικαιολογημένα έβαλαν αυτές τις επιτροπές. Εμάς δεν μας ξέρουν ακόμη, άρα όταν μας μάθουν, όταν καταλάβουν τι θέλουμε να κάνουμε, να καθαρίσουμε το ποδόσφαιρο, τότε θα δούμε εάν ισχύουν οι επιτροπές εποπτείας ή όχι. Δεν έχουμε πολύ χρόνο, το πρωτάθλημα αρχίζει σε λίγες ημέρες και εάν μιλήσεις σήμερα στον δρόμο ή στον κόσμο για την ΕΠΟ, μπορεί να φας και ξύλο. Έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας».

Για την άνοδο των δευτεραθλητριών της Γ΄ εθνικής: «Για την άνοδο των δευτεραθλητριών της Γ΄ εθνικής, δεν γνωρίζω κάτι, αφού αυτά αποφασίζονται από τη σημερινή διοικούσα της ΕΠΟ, θα ενημερωθώ όμως και θα έχω άποψη, ενώ για τον Άρη που με κατηγορούν ότι δεν ασχολήθηκα, κανένας δεν μου τηλεφώνησε να μου πει τι θέλουν ακριβώς να κάνω. Υπάρχουν τακτικοί δικαστές που αποφασίζουν και κάναμε αγώνα γι αυτό το θέμα, δεν υπάρχει δυνατότητα παρέμβασης από κανέναν για οτιδήποτε και αυτό είναι το σωστό. Οι ανώτατοι δικαστές πλέον αποφασίζουν και δεν ξέρω τι περίμεναν χωρίς να ενημερώσουν κανέναν…»