«Ρέστα» Nova για Παναθηναϊκό

Το συνδρομητικό κανάλι κάνει την ύστατη προσπάθεια προκειμένου να βρει την κατάλληλη φόρμουλα με το «Τριφύλλι» και να φτάσουν σε συμφωνία οι δύο πλευρές για τα δικαιώματα της ποδοσφαιρικής ομάδας στην Superleague.

NOVA η… επιστροφή: το συνδρομητικό κανάλι κάνει ό,τι μπορεί προκειμένου να μεταπείσει τους πράσινους και να πάρει, εν τέλει, τα δικαιώματα για τα εντός έδρας παιχνίδια του Παναθηναϊκού για την τρέχουσα ποδοσφαιρική χρονιά.

Τα τελευταία 24ωρα η NOVA επαναπροσέγγισε το Τριφύλλι με αφορμή κάποια οφειλόμενα της περσινής σεζόν και θεωρείται βέβαιο από τις κινήσεις που κάνει προς την πλευρά των Πρασίνων πως θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της ούτως ώστε να εξασφαλίσει το πολυπόθητο «ναι» και να δείχνει από τους δέκτες της τα παιχνίδια της ομάδας.

Το τοπίο αναφορικά με τις σκέψεις της διοίκησης του Παναθηναϊκού δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα, όμως η είδηση είναι πως η NOVA έχει επανέλθει δυνατά στο προσκήνιο και παίζει τα ρέστα της για ν’ αποσπάσει την υπογραφή.

Καιρός για να επιτευχθεί η συμφωνία, πάντως, υπάρχει, μιας και ο ΠΑΟ παίζει την προσεχή αγωνιστική εκτός έδρας και το πρώτο εντός έδρας της χρονιάς είναι με τον Άρη σε περισσότερες από δέκα ημέρες από σήμερα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε περίπτωση που οι δύο πλευρές δώσουν τα χέρια το PanathinaikosTV θα συνεχίσει να εκπέμπει κανονικά χωρίς τα παιχνίδια της ποδοσφαιρικής ομάδας, αλλά θα δείχνει εντελώς δωρεάν τα τμήματα του Ερασιτέχνη για τους φίλους της ομάδας. ΄

πηγή: sdna.gr