Ρατς: Η ζωή συνεχίζεται…

Ο Ρατς μίλησε στην ιστοσελίδα fanatik.ro για το τέλος της συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ λέγοντας πως ήταν αποκλειστικά επιλογή του Τούντορ και πως δεν το περίμενε.

«Μου είπαν ότι είναι απόφαση του τεχνικού. Δεν το περίμενα, αλλά η ζωή συνεχίζεται. Έχω ακόμη δύο χρόνια συμβόλαιο αλλά μου είπαν πως πρόκειται για μια απόφαση που είναι του προπονητή. Δεν έχω αρχίσει να σκέφτομαι τι θα κάνω. Είχα μια συζήτηση με τον αθλητικό διευθυντή και αυτό ήταν όλο. Θέλω να μείνω στο εξωτερικό, αλλά θα δω τι θα κάνω αν δεν μείνω στο εξωτερικό» ήταν τα λόγια του Ρατς.

Μετά την γνωστοποίηση της είδησης, ο πατέρας του Ρατς είπε: «Αποδεσμεύτηκε; Δεν ξέρω τίποτα, δεν έχω μιλήσει μαζί του σήμερα. Είμαι στο Βουκουρέστι τώρα».

Ο Ντανιέλ Ισαϊλα από την πλευρά του, βοηθός του Ιορντανέσκου στην Εθνική Ρουμανίας, είπε: «
«Μιλήσαμε την περασμένη εβδομάδα και δεν είχε καν σκεφτεί ότι μπορεί να μείνει ελεύθερος. Δεν είπε τίποτα γι ‘αυτό. Μιλήσαμε μόνο για την κατάστασή του. Ελπίζω να βρεθεί μια ομάδα το συντομότερο για τον Ραζβάν, γιατί είναι ένας από τους βασικούς παίκτες της εθνικής ομάδας».

Τέλος, ο Φλορίν Μανέα, ατζέντης που έχει συνεργαστεί με τον Ρατς, είπε: «Δεν μπορούμε να μιλάμε τώρα για προτάσεις. Ας δούμε πρώτα τι θα γίνει με την λύση του συμβολαίου. Σίγουρα, υπάρχουν μερικές ομάδες όπου θα μπορούσε να πάει, αλλά τώρα δεν είναι αυτό το πρόβλημα».

πηγή: sdna.gr