«Ρεαλιστικός στόχος το Κύπελλο»

35

Ο Ζάιρο ήταν από τους κορυφαίους παίκτες του ΠΑΟΚ στην αναμέτρηση με τα Γιάννινα και οι εκπρόσωποι του Τύπο, τον ψήφισαν ως τον πολυτιμότερο της αναμέτρησης. Στο περιθώριο της βράβευσης έκανε δηλώσεις…:

Αρχικά για το βραβείο ανέφερε: «Ολη η ομάδα έπαιξε καλά, γιατί αν οι υπόλοιποι δεν ήταν καλοί δεν θα με βοηθούσαν να πετύχω αυτό που πέτυχα»

Για την αλλαγή συστήματος κι αν αυτό τον βοήθησε και είχε καλή απόδοση: «Ίσως είναι μι αυτό, αλλά πάντα κάνεις αυτό που σου λέει ο προπονητής. Σήμερα είπε να παίξουμε έτσι και πήγα καλά».

Για την παρουσία του: «Σίγουρα ήταν η καλύτερή μου εμφάνιση και πρέπει να συνεχίζω να δουλεύω για να βγαίνει αυτό μέσα στο γήπεδο».

Για το αν σήμερα έδωσαν μια απάντηση για την κακή εμφάνιση με την Καλλονή: «Έπρεπε να δείξουμε τον πραγματικό μας ευαυατό μετά από ένα κακό παιχνίκδι. Το κύπελλο είναι ο πραγματικός μας στόχος, γιατί στο πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός έχει προχωρήσει πολύ».

Καταλήγοντας έστειλε ένα μήνυμα στον κόσμο: «Τον περιμένουμε την Πέμπτη εδώ στην Τούμπα. Είναι ο δωδέκατος παίκτης μας και με τη βοήθειά του θα περάσουμε».