Ριζική ανακαίνιση στο Aris Sports Cafe (pics)

79

Στο πλαίσιο της… ανανέωσης στο Κλεάνθης Βικελίδης εντάσσονται και οι εργασίες στο Aris Sports Cafe. Έπειτα από διαγωνισμό που έγινε από τον ΑΣ Άρης, την εκμετάλλευση του χώρου ανέλαβε ο Γιώργος Λαζαρίδης, ο οποίος προχωρά και στην ανακαίνιση του χώρου. Όπως άλλωστε θα δείτε και στις σχετικές φωτογραφίες, η κατάσταση δεν ήταν καθόλου καλή.

Ο Γ. Λαζαρίδης μίλησε για την προσπάθεια που γίνεται για το νέο sports cafe και τις αλλαγές που σχεδιάζει.

“Φτιάχνουμε κάτι καινούργιο στο πνεύμα της κοσμογονίας που συντελείται στον Αρη από φέτος. Η ομάδα επέστρεψε στη φυσική της θέση και πρέπει το Κλεάνθης Βικελίδης να διαθέτει ένα σύγχρονο sports cafe, αντάξιο του μεγέθους του συλλόγου που θα παρέχει στους φιλάθλους όλες τις ανέσεις.

Η ανακαίνιση είναι ριζική. Θα αλλάξει μορφή και δεν θα έχει καμία σχέση με το παλιό sports cafe. θα είναι ευρωπαϊκων προδιαγραφών, στα πρότυπα των μεγάλων ευρωπαϊκών κλαμπ. Αυτό αξίζει να έχει ο Αρης κι αυτό είναι το σχέδιο που έχω.

Θα υπάρχει ο χώρος για καφέ και για ποτό αλλα και για φαγητό, ενώ σε ξεχωριστό χώρο θα δημιουργηθεί ένα εστιατόριο υψηλών προδιαγραφών. Η σκέψη μου είναι να γίνει το νέο meeting point όλων των Αρειανών. Το νέο μας στέκι, η καθημερινή μας συνήθεια.

Θα λειτουργεί και τις καθημερινές εννοείται, όχι μόνο τις ημερες των αγώνων. Θα μπορεί ο καθένας να έρχεται να πίνει τον καφέ του ή να γευματίζει, ό,τι ώρα θέλει. θα υπάρχουν πολλλες εκπλήξεις. θα διοργανώνουμε βραδιές τσάμπιονς Λιγκ για παράδειγμα. Δεν θέλω να πω περισσότερα όμως.

Σε λίγο καιρό που θα ολοκληρωθούν οι εργασίες θα δουν όλοι οι φίλοι του Αρη το αποτέλεσμα και είμαι σίγουρος ότι θα τους αρέσει. οσο για το όνομα, θα το αποκαλύψουμε λίγο πριν τα εγκαίνια”.