Ρουκέτες Τζώρτζογλου για Αυγενάκη!

Ακόμη και στο Ηράκλειο, την πόλη του, φαίνεται πως πήραν είδηση τον Λευτέρη Αυγενάκη.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου, Νίκος Τζώρτζογλου, μιλώντας στο Metropolis 95.5, είπε φοβερά πράγματα για τον υπουργό αθλητισμού.

Επισήμανε ότι παραβιάζει το αυτοδιοίκητο, ότι δίνει την εντύπωση ότι διοικεί την ΕΠΟ και αναφέρθηκε και στα όσα λέγονται ότι εξυπηρετεί τα συμφέροντα του Ολυμπιακού.

Μεταξύ άλλων ο Νίκος Τζώρτζογλου δήλωσε:

Για το αν είναι υπέρ η κατά της μετάθεσης των εκλογών της ΕΠΟ για τον Σεπτέμβριο: «Είμαι υπέρ του να τηρούμε ό,τι συμφωνούμε. Στη συνάντηση των big 4 με τη FIFA και την UEFA δόθηκαν τα χέρια για αυτό το θέμα. Να σεβόμαστε τις συμφωνίες που κάνουμε».

Για τον Λευτέρη Αυγενάκη: «Η αίσθηση που έχω είναι ότι έχει κάνει πολλά λάθη ο Αυγενάκης και πολλοί λένε ότι είναι υπέρ του Ολυμπιακού. Το μεγαλύτερο λάθος του είναι η εμμονή του – που κληρονόμησε και από τους προκατόχους του του ΣΥΡΙΖΑ – να θέλει να επεμβαίνει στο αυτοδιοίκητο του ποδοσφαίρου. Φτάσαμε στο σημείο να μην ξέρουμε αν είναι πρόεδρος της ΕΠΟ ο Γραμμένος, που είναι τελείως άβουλος, ή ο Αυγενάκης. Δε μπορεί να μην αντιδρούν οι επικεφαλής της ομοσπονδίας σε όσα συμβαίνουν τα τελευταία χρόνια».

Για το αν θα ήθελε να είναι ξανά ο Γραμμένος υποψήφιος για την προεδρία της ΕΠΟ: «Για να είμαι ειλικρινής, όχι. Τον θέλω ως πολύ καλό μου φίλο, που είναι, να πίνουμε τον καφέ μας, το κρασάκι μας. Είναι πολύ ηθικός άνθρωπος με αξίες αλλά δε λειτουργεί όπως πρέπει να λειτουργεί ένας πρόεδρος της ΕΠΟ. Θέλει τσαμπουκά».