Ρόστερ Άρη: Τάτος-Κόκε, 3-4 στην Καλαμαριά και… βλέπουμε

936

Η εβδομάδα που ξεκινάει, αναμένεται να είναι μία από τις πιο… ουσιαστικές, αγωνιστικά, για το νέο Άρη, που έχει στο μυαλό του ο Νίκος Αναστόπουλος. Η άφιξή του στη Θεσσαλονίκη και η, δια ζώσης επαφές, του με τον Θοδωρή Καρυπίδη και τους άμεσους συνεργάτες του θα φέρουν εξελίξεις… στο ρόστερ.

Είναι ξεκάθαρο πλέον πως στον Άρη μπαίνουν σε φάση δημιουργίας, κάτι που σημαίνει πως θα πρέπει πρώτα να ξεκαθαρίσει ποιοι θα φύγουν, ποιοι θα μείνουν και στη συνέχεια να αρχίσουν και οι μεταγραφές.

Ήδη από χθες άρχισαν να κυκλοφορούν διάφορα περί αποχώρησης των Τάτου και Κόκε. Ο ίδιος ο Αναστόπουλος δεν έχει μιλήσει με κανέναν από τους δύο, ενώ είναι ξεκάθαρο πως αναγνωρίζει ότι πρόκειται για δύο ιδιάζουσες περιπτώσεις. Άλλωστε οι δύο ποδοσφαιριστές, πέραν του ότι έχουν… γκελ στην κερκίδα, μπορούν να έχουν και ουσιαστική προσφορά στον Άρη της Football League.

Απόφαση δεν υπάρχει, ενώ ιδιαίτερα για τον Τάτο, σύμφωνα με πληροφορίες του thessports, πιθανότατα θα του προταθεί να υπογράψει συμβόλαιο με λιγότερα απ’ όσα είχε συμφωνήσει πέρσι τέτοιο καιρό.

Από εκεί και πέρα είναι δεδομένο πως θα υπάρξουν πολλές αποχωρήσεις. Οι δύο τερματοφύλακας έφυγαν (Σιδεράκης, Τζινάρ), το ίδιο και ο Πόι, ενώ υπάρχει μία τριάδα, που ενδεχομένως να γίνει και τετράδα, που μάλλον πηγαίνει προς Απόλλωνα Καλαμαριάς και Δημήτρη Καλαϊτζίδη (Γεωργιάδης, Σαμαράς, Καλογέρης και ίσως Κυβελίδης).

Αμφίβολη θεωρείται και η παραμονή των Κωνσταντινίδη-Σαμαρόπουλου, κάτι που μάλλον δεν ισχύει για τον Ν’ Λουντουλού, που πιθανότατα θα μείνει.

Όπως και να έχει μέσα στην εβδομάδα θα ξεκαθαρίσουν πολλές από τις παραπάνω υποθέσεις…