Σάββας: «O Κοντονής πρέπει να κάνει το αντίθετο»

107

Ο Σάββας Θεοδωρίδης δήλωσε πως ο Σταύρος Κοντονής θα έπρεπε να αποτρέψει το Grexit μόνο και μόνο επειδή το θέλει ο Πέτρος Κωνσταντινέας. Ελπίζουν στο ΣτΕ ή στην κίνηση Πανόπουλου οι «ερυθρόλευκοι».

Απάντηση στις δηλώσεις του Πέτρου Κωνσταντινέα έδωσε ο Σάββας Θεοδωρίδης. Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός κάλεσε τον Σταύρο Κοντονή να κάνει τα αντίθετα από εκείνα που λέει ο πρώην διαιτητής και νυν βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

«Και μόνο που το λέει ο Κωνσταντινέας 1.000 φορές Grexit, ο κύριος Κοντονής πρέπει να κάνει το αντίθετο και να κοιτάξει πώς να μείνει η Ελλάδα στο διεθνές ποδόσφαιρο. Κι ας μας πει ο κύριος Κωνσταντινέας γιατί ενώ τον είχαν κάνει διεθνή διαιτητή, δεν σφύριξε ποτέ αγώνα στην Ευρώπη», ανέφερε ο Σάββας Θεοδωρίδης.

Την ίδια ώρα, στον Ολυμπιακό δεν κρύβουν την ανησυχία τους για τις τελευταίες εξελίξεις. «Το όλο οικοδόμημα του ελληνικού ποδοσφαίρου θα καταρρεύσει μέσα σε ελάχιστους μήνες», ανέφερε ο Θόδωρος Γιαννίκος προσθέτοντας πως «Δεν υπάρχει μέση λύση: ‘Η γίνεται το Κύπελλο ή δεν γίνεται και η FIFA μάς διώχνει».

Οι «ερυθρόλευκοι» ελπίζουν πως η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας θα αναγκάσει τον υφυπουργό να άρει την απόφαση για ματαίωση του Κυπέλλου ή μήπως η κίνηση του Χρήστου Πανόπουλου, που αντιμετωπίζεται θετικά από τους «μεγάλους», δρομολογήσει εξελίξεις και αποτρέψει το… μοιραίο.