Σάββατο και στο Βικελίδης με Αγροτικό Αστέρα

«Κλείδωσε» το φιλικό του Άρη με τον Αγροτικό Αστέρα, το οποίο τελικά θα γίνει το Σάββατο στις 17:00 στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και όχι στον Εύοσμο. Μάλιστα όπως ενημέρωσε η «κίτρινη» ΠΑΕ, η αναμέτρηση θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών.

Όσο για τις σημερινές προπονήσεις, συμμετείχε κανονικά ο Πασχάλης Βουτσιάς που εξασφάλισε άδεια από την μονάδα που υπηρετεί στη Θήβα.

Αναλυτικά η ενημέρωση από την ΠΑΕ Άρης: «Οριστικοποιήθηκε η διεξαγωγή ενός ακόμη φιλικού αγώνα για την ομάδα μας. Ο ΑΡΗΣ θα αντιμετωπίσει το Σάββατο (10/09) τον Αγροτικό Αστέρα στο Κλεάνθης Βικελίδης στις 17:00. Η φιλική αναμέτρηση με την ομάδα του Ευόσμου θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών.

Κατά τα άλλα, διπλή προπόνηση (πρωί και απόγευμα) στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ.

Στις σημερινές προπονήσεις, που ολοκληρώθηκαν χωρίς προβλήματα, συμμετείχε κανονικά και ο Πασχάλης Βουτσιάς, ο οποίος εξασφάλισε άδεια από τη μονάδα του.

Για αύριο, Πέμπτη, το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ περιλαμβάνει απογευματινή προπόνηση στο «Δασυγένειο», ενώ το πρωί, όπως και τις προηγούμενες μέρες, υπάρχει έξτρα προπονητικό πρόγραμμα μόνο για τα τελευταία χρονικά μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας μας Νίκο Καράμπελα, Κενάν Μπαργκάν και Λάζαρο Χαριτωνίδη».