«Σέντρα στις 23 και συμφωνία με ΕΡΤ3»!

Ο αντιπρόεδρος της Football League Άρης Λυχναράς μίλησε στην ΕΡΑ Σερρών και τόνισε ότι όλα δείχνουν πως το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει στις 23 Οκτωβρίου ενώ η ΕΤ3 δώσει τηλεοπτική στέγη.

Παράλληλα επεσήμανε πως καλώς εχόντων την Δευτέρα θα οριστικοποιηθεί η σέντρα του πρωταθλήματος για τις 22 και 23 Οκτωβρίου. Το μόνο που μένει όσον αφορά το τηλεοπτικό είναι να ξεκαθαρίσει αν η ΕΡΤ3 θα παίξει μόνη της μπάλα ή θα εμπλακεί και η Nova, δείχνοντας και αυτή κάποιο ματς της αγωνιστικής.

Το ευχάριστο δε που σημείωσε είναι πως υπάρχουν ήδη αρκετές προτάσεις για χορηγίες που θα ενεργοποιηθούν μόλις οριστικοποιηθεί το τηλεοπτικό, προκειμένου το πρωτάθλημα να έχει μία κεντρική διαφήμιση.

Όσον αφορά τον αγωνιστικό προγραμματισμό λόγω των συνεχόμενων αναβολών αναμένεται να υπάρχουν τέσσερις εμβόλιμες και ήδη έχουν εντοπιστεί οι ημερομηνίες προκειμένου να κυλήσουν όλα ομαλά. Μάλιστα τόνισε για την δυναμική του πρωταθλήματος: «Θεωρώ πως θα είναι το καλύτερο πρωτάθλημα των τελευταίων ετών, πολύ ανταγωνιστικό και με πολλές ιστορικές ομάδες».

πηγή: serressport.gr