Σήμερα το επετειακό φιλικό, αυτή είναι η Ουνιβερσιτατέα Κλουζ

Σήμερα στις 21:00 (ώρα Ελλάδας), ο Δικέφαλος αντιμετωπίζει την Ουνιβερσιτατέα Κλουζ στην Ρουμανία, σε φιλική αναμέτρηση.

Ο ρουμάνικος σύλλογος συμπληρώνει φέτος 100 χρόνια ζωής και τον επετειακό αγώνα για να γιορτάσει το γεγονός αυτό, επέλεξε να δώσει με τον ΠΑΟΚ.

Η αποστολή του Δικεφάλου βρίσκεται από χθες στην Ρουμανία, αποχωρώντας από το Άπελντουρν όπου και πραγματοποίησε το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας του, ενόψει της νέας σεζόν.

Ο σημερινός αγώνας με την ομάδα της Β’ κατηγορίας της Ρουμανίας, θα έχει δύο ημίχρονα διάρκειας εξήντα λεπτών, δίνοντας την δυνατότητα στους προπονητές να μπορέσουν δοκιμάσουν κάποια πλάνα που έχουν κατά νου.

Μισοί Ρουμάνοι μισοί Πορτογάλοι

Η Ουνιβερσιτατέα Κλουζ, έχει ένα ρόστερ 35 ποδοσφαιριστών, απ’ τους οποίους οι 29 είναι Ρουμάνοι και οι υπόλοιποι 6 είναι Πορτογάλοι (ο ένας με ρίζες από το Κάπο Βέρντε και ο άλλος με ρίζες από Ανγκόλα).

Μοναδικό τρόπαιο που έχει κατακτήσει ο σύλλογος στην εκατονταετή ιστορία του, είναι ένα Κύπελλο Ρουμανίας το μακρινό 1965.

Το στάδιο

Έδρα της Κλουζ αποτελεί το «Κλουζ Αρένα», χωρητικότητας 30.246 θέσεων, ενώ κατασκευάστηκε το μακρινό 1911, για να ανακατασκευαστεί το 2011, με κόστος 40.000.000 ευρώ.

Δείτε το επιβλητικό στάδιο:

Αποτέλεσμα εικόνας για cluj arena

Αποτέλεσμα εικόνας για cluj arena

Αποτέλεσμα εικόνας για cluj arena