Σαββίδης: «Προσπαθούμε να ανυψώσουμε τον ΠΑΟΚ»

137

Στο «Παλατάκι» βρέθηκε ο Ιβάν Σαββίδης το βράδυ της Δευτέρας και παρακολούθησε από κοντά τον τρίτο ημιτελικό του βόλεϊ μεταξύ ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, όπως είπε και ο ίδιος δεν έφερε γούρι, αλλά θα προσπαθήσει την Τετάρτη να δώσει ξανά το «παρών» στο γήπεδο προκειμένου να ανατρέψει τις… προλήψεις.

Μετά το τέλος του αγώνα ο Ιβάν Σαββίδης έμεινε για αρκετή ώρα στο γήπεδο, όπως συνομίλησε με τους συνεργάτες του στην ΠΑΕ αλλά στις δηλώσεις του αναφέρθηκε αποκλειστικά στο βόλεϊ.

«Σίγουρα στεναχωρήθηκα, όπως όλοι οι φίλαθλοι. Η ατμόσφαιρα ήταν πολύ καλή. Έπρεπε να βάλουμε μια τελεία στη σειρά, αλλά βάλαμε ένα κόμμα», ανέφερε αρχικά ο Σαββίδης.

Για το αν θα είναι στο γήπεδο και στο ματς της Τετάρτης, είπε: «Εάν τα καταφέρω την Τετάρτη να έρθω, θα έρθω για να χαλάσω και τις προλήψεις. Ζήτησα και συγνώμη από τα παιδιά, μήπως αν δεν ερχόμουνα να κερδίζαμε. Η κατάσταση είναι ωραία και είναι καλό το γεγονός ότι ήρθα. Μ΄ αυτό τον τρόπο κάνω τον εαυτό μου πιο πλούσιο και σε όλες τις αθλητικές κατευθύνσεις θα προσπαθήσουμε να ανυψώσουμε τον ΠΑΟΚ».

Παράλληλα ο Ιβάν Σαββίδης επιβεβαίωσε και τα όσα είπε στις δηλώσεις του ο πρόεδρος του ΤΑΠ ΠΑΟΚ, Αντώνης Τσαλόπουλος, πως ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ θα βρίσκεται στο πλευρό της ομάδας.