Σακίεβιτς για τις συζητήσεις με Καρυπίδη

51

Ο Νικ Σακίεβιτς παρακολούθησε από τις σουίτες του γηπέδου μαζί με τον Τομ Παπαδόπουλο το ματς με τον Παναιγιάλειο και μετά το τέλος του αγώνα προέβη σε δηλώσεις αναφορικά με την παρουσία του στη Θεσσαλονίκη και το πλάνο του για τον Άρη.

«Δεν υπάρχει επίσημη μορφής συνεργασίας ακόμα με την πλευρά του κ. Καρυπίδη. Ήρθα εδώ να βοηθήσω τον φίλο μου Τομ Παπαδόπουλο, γίνονται συζητήσεις με τον Αρη και αυτές θα συνεχιστούν. Εδώ και 30 χρόνια αντικείμενο ασχολίας μου είναι η ανάπτυξη του ποδοσφαίρου στην Αμερική. Ο ρόλος μου και ο σκοπός της παρουσίας μου εδώ είναι να βοηθήσω τον Αρη για την μεγαλύτερη πρόοδο του κλαμπ».

Οσο για το τι γνωρίζει για τον Αρη, είπε: «Γνωρίζω πολλά πράγματα για την ιστορία του Αρη. Ξέρω από την ενασχόλησή μου με το ποδόσφαιρο πολλούς παίκτες που έχουν φορέσει την φανέλα του. Ενας από αυτούς που είναι και στενός μου φίλος είναι ο Φρέντι Αντού, που αγωνίστηκε εδώ και ένα εξάμηνο. Μου είπε πολύ καλά πράγματα και είδα και εγώ σήμερα το πάθος του κόσμου και την αύρα της έδρας των “κιτρίνων”».