«Σας καλωσορίζουμε στον κόσμο της νομιμότητας»

Στον κόσμο της νομιμότητας καλωσόρισε τους Μητσοτάκη, Αυγενάκη και Μαρινάκη η Λέσχη Φίλων ΠΑΟΚ Γρεβενών, μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε μετά την απόφαση του CAS για επιστροφή των εφτά βαθμών στον Δικέφαλο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Λέσχης Φίλων ΠΑΟΚ Γρεβενών:

«Προς κ.κ. Μητσοτάκη, Μαρινάκη, Αυγενάκη και σία και προς τους ντόπιους εκπροσώπους τους:

Σας καλωσορίζουμε στον δύσπεπτο για σας κόσμο της νομιμότητας. Εκεί που δε χωράνε στημένες επιτροπές, κάλυψη εγκληματικών ενεργειών που επιφέρουν ισόβια, κοπρόσκυλα που δέρνουν διαιτητές, κομπιναδόροι που στήνουν παιχνίδια μπροστά στα μούτρα σας.

Εκεί που όσοι δεν πηγαίνουν σπίτια τους από ντροπή, τους ξεμπροστιάζει με γενναιότητα η δικαστική εξουσία που δεν επηρεάζεται από γελοίες και παράνομες παρεμβάσεις.

Εκεί που αφήνουν αυτούς που ασχολούνται με το πραγματικό ποδόσφαιρο να τιμούν το παιχνίδι με έντιμες προσπάθειες και όχι με τρικλοποδιές και ξεφτιλίκια.

Εκεί που οι πρόεδροι ομάδων που ενέχονται σε σκάνδαλα και σε υπόγειες διαδρομές εκδιώκονται από το χώρο χωρίς δεύτερη σκέψη και χωρίς να τους αγκαλιάζουν οι πολιτικοί τους υποτακτικοί.

Εκεί που δεν ανακοινώνονται τραγελαφικές αποφάσεις,την ώρα που παίζεται μπάλα,για να γκρεμίσεις όποιον σου αντιστέκεται.

Εκεί που ασχολούνται με καραμπινάτες περιπτώσεις πολυϊδιοκτησίας (βλέπε Ματέο Γκαρσία οέο) αντί να σπιλώνουν αθώους.

Εκεί, εκεί, εκεί….

Όχι εδώ….γιατί αφού ξέρουμε ότι τα «κολλητάρια» σας που ελέγχουν τα μέσα μαζικής αποβλάκωσης κυβερνούν αυτόν τον τόπο και θα κάνουν για μια ακόμα φορά «γαργάρα» το σημερινό σας ξεβράκωμα, αυτό το «εδώ» σας το χαρίζουμε να το βάλετε όπου σας παίρνει να το κάνετε, στους αποβλακωμένους και στους «τυχερούς» που επωφελούνται από τις «ανδραγαθίες» σας , όχι όμως στον περήφανο λαό του ΠΑΟΚ, κοντά λοιπόν τα χεράκια σας, μακριά μας γιατί από σιμά δε θα σας διευκολύνει κανένας με επιτυχία να μείνετε στεγνοί.

Γνωρίζουμε ότι θα συνεχίσετε θρασύτατα να κάνετε αυτό που εξασφαλίζει την πολιτική και οικονομική επιβίωσή σας , απλά τώρα γνωρίζετε ότι κάπου όχι πολύ μακριά από δω υπάρχουν νόμοι που τηρούνται και όχι παράνομοι που ικανοποιούνται.

ΖΗΤΩ Ο ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ – ΜΟΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ!!!!!

Υ.Γ. Περήφανες αγορές παιχτών από τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ….Περήφανες αγορές από την ΑΕΛ….Ομάδα ανελκυστήρας στην Θεσσαλονίκη,επίσημο υποκατάστημα….

Υ.Γ.1 ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ, ΔΕΝ ΤΟ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΥΠΕΛΛΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ»