«Σεβασμός για Αθανασιάδη»

130

Ο ΠΑΣ Γιάννινα νίκησε με 4-0 την ΑΕ Καραϊσκάκης έτσι ώστε οι ποδοσφαιριστές του Γιάννη Πετράκη να βρουν ρυθμό εκμεταλλευόμενοι το κενό λόγω των εθνικών ομάδων. Μάλιστα ο έμπειρος τεχνικός ανέλυσε τον Στέφανο Αθανασιάδη ο οποίος αποτελεί το τελευταίο απόκτημα του Άγιαξ της Ηπείρου.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον σκοπό του φιλικού παιχνιδιού: «Το πιο σημαντικό ήταν να αποκτήσουμε κι άλλον ρυθμό που μας λείπει, γιατί έχουμε τη διακοπή του πρωταθλήματος και μετά ένα δύσκολο παιχνίδι. Το πιο σημαντικό ήταν να αποκτήσουμε ρυθμό και να δούμε και τα άλλα παιδιά που δεν είχαν την ευκαιρία να πάρουν συμμετοχές στα παιχνίδια του πρωταθλήματος και να δούμε σε ποια κατάσταση είναι. Παίξαμε με μια ομάδα Β’ Εθνικής με φιλοδοξία. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια και τη νοοτροπία που είχαν οι παίκτες.

Για το 3-5-2 που μεταμόρφωσε σήμερα τον ΠΑΣ: «Θα ξαναλλάξουμε και πάλι. Κάθε φορά θα υπηρετούμε αυτό που πιστεύουμε ότι είναι το καλύτερο. Έχουμε τη δυνατότητα ως ομάδα να το κάνουμε αυτό, λόγω του ότι είμαι πολλά χρόνιά και οι παίκτες ξέρουν τα δεδομένα και πώς να αλλάζουν. Παίξαμε αυτόν τον σχηματισμό σήμερα, μπορεί την άλλη εβδομάδα να δοκιμάσουμε κάτι άλλο. Εξαρτάται από τον αντίπαλο και τον σχηματισμό που παίζει. Προσπαθούμε για το καλύτερο για την ομάδα μας».

Για την απόκτηση του Αθανασιάδη: «Είναι πολύ σημαντική μεταγραφή και είμαι χαρούμενος γι’ αυτό. Ο Αθανασιάδης έχει καταθέσει τα διαπιστευτήριά του και έχουμε πολύ μεγάλο σεβασμό. Με τη λίγη κουβέντα που κάναμε έχει την όρεξη να ξαναφτάσει στο επίπεδο που του αρμόζει και δικαιούται βάσει παρουσίας τα προηγούμενα χρόνια. Ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει τις προϋποθέσεις, έχει πολύ καλό περιβάλλον, τις καλές συνθήκες για να τον βοηθήσει σ’ αυτό. Εύχομαι να υπάρχει ένα όφελος και για την ομάδα και για τον ίδιο».

Για το αν θα είναι η τελευταία μεταγραφή: «Νομίζω ότι ήδη είμαστε πάρα πολλοί. Τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν θα χρειαστούμε κάτι άλλο. Θα αφήσουμε το πράγμα να πάει και τον Δεκέμβριο θα δούμε αν θα χρειαστούμε κάτι άλλο».