Σενάρια… για Μίσιτς

Ο Γιόσιπ Μίσιτς είναι μια από τις αποκαλύψεις του φετινού ΠΑΟΚ, με τις εντυπωσιακές του εμφανίσεις να πείθουν τους επιτελείς των «ασπρόμαυρων» να τον «δέσουν» στην Θεσσαλονίκη με κανονική μεταγραφή.

Τις τελευταίες ώρες έχουν αναπτυχθεί κάποια σενάρια αναφορικά με ενδιαφέρον ομάδας από το MLS για την περίπτωση του ποδοσφαιριστή, που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Η αλήθεια είναι ότι ο ποδοσφαιριστής έχει συμφωνήσει σε όλα με τον ΠΑΟΚ και την επόμενη εβδομάδα, που πιθανότατα θα βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη ο Ιβάν Σαββίδης, θα πέσουν και οι υπογραφές, προκειμένου να παραμείνει και επισήμως κάτοικος Τούμπας, για την επόμενη τριετία.

Άλλωστε, είναι γνωστό ότι ο Μίσιτς είναι απόλυτα ικανοποιημένος με τις συνθήκες που επικρατούν στους νταμπλούχους αλλά και την ζωή του στη Θεσσαλονίκη. Όπως έλεγε ο ίδιος στο στενό του περιβάλλον, ο ίδιος και η οικογένεια του είναι ευχαριστημένοι με την ζωή στην πόλη, και θέλουν να παραμείνουν στη Θεσσαλονίκη για αρκετά χρόνια.

Για την ιστορία, υπήρξε ομάδα που το περασμένο διάστημα ρώτησε την Σπόρτινγκ για την διαθεσιμότητα του Κροάτη, και αυτή ήταν η Ντιναμό Μόσχας. Ωστόσο δεν προχώρησε περαιτέρω της απλής ερώτησης.