Σενάριο για Σαββίδη στον τελικό

192

Αρκετά πιθανό είναι το ενδεχόμενο να δώσει το «παρών» στο ΟΑΚΑ στο ΑΕΚ-ΠΑΟΚ στις 12 Μαΐου ο ισχυρός άνδρας του «δικεφάλου του Βορρά», σύμφωνα με όσα αναφέρει η «Live Sport».

Ο Ιβάν Σαββίδης έχει τιμωρηθεί με απαγόρευση εισόδου στο γήπεδο για τρία χρόνια, αλλά είναι πιθανό να ανοίξουν οι πόρτες του «Σπύρος Λούης» για να παρακολουθήσει από κοντά το ντέρμπι. Στα γραφεία της ΕΠΟ κυκλοφορεί γνωμοδότηση, που έχει συνταχθεί εδώ και μια δεκαετία περίπου και φέρει την υπογραφή του πρώην νομικού συμβούλου της ομοσπονδίας, Θοδωρή Κουρίδη, που αγγίζει τη συγκεκριμένη περίπτωση.

Συγκεκριμένα, αναφέρει ότι εάν πρόεδρος ή διευθύνων σύμβουλος κάποιας ΠΑΕ τιμωρηθεί με απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα ή στα αποδυτήρια, μπορεί να δει την αναμέτρηση της ομάδας που εκπροσωπεί από τα επίσημα. Σε αυτήν τη γνωμοδότηση αναμένεται να «πατήσει» ο ΠΑΟΚ, ο οποίος πρόσφατα απέστειλε επιστολή στον πρόεδρο της Super League, Γιώργο Στράτο, ζητώντας διευκρινίσεις σχετικά με την εφαρμογή της ποινής. Η διοργανώτρια Αρχή παρέπεμψε το θέμα στην ΕΠΟ…

Από τον ΠΑΟΚ, πάντως, δεν υπάρχει καμιά σχετική ενημέρωση…