Σε αυτά συμφώνησαν Καρυπίδης, Παπαδόπουλος και Σακίεβιτς

51

Oλοκληρώθηκε η συνάντηση ανάμεσα στον πρόεδρο της ΠΑΕ Άρης, Θεόδωρο Καρυπίδη, με τους Τομ Παπαδόπουλο και Νικ Σάκιεβιτς, όπου συζητήθηκαν όλα όσα απασχολούν τους «κιτρινόμαυρους».

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο πλευρές συμφώνησαν στην ανανέωση της χορηγίας στην φανέλα του Άρη με την εταιρία “Colonial” για την επόμενη σεζόν με αυξημένες μάλιστα αποδοχές. Αξίζει να σημειωθεί πως η συγκεκριμένη εταιρία ανήκει στον Τομ Παπαδόπουλο.

Παράλληλα συζητήθηκαν και όλα τα θέματα που αφορούν το πρότζεκτ των ακαδημιών της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ, ενώ επίσης αναζητείται και χώρος στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης, για την κατασκευή νέου προπονητικού κέντρου.

Όσον αφορά την μετοχική εμπλοκή του Τομ Παπαδόπουλου και την ομάδα των επιχειρηματιών από την Αμερική, μέχρι στιγμής, δεν υπήρξε κάποια συμφωνία, παρά μόνο καλή διάθεση να συζητηθούν αναλυτικά όλα, καθώς άπαντες συμφώνησαν να το αφήσουν για το εγγύς μέλλον.

Το επόμενο διάστημα, μάλιστα, πρόκειται να μεταβεί στις ΗΠΑ ο Θοδωρής Καρυπίδης για να υπάρξει και δεύτερος κύκλος συζητήσεων.