«Σε λίγο δεν θα έχουμε διαιτητές»

134

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Παναγιώτης Βαρούχας και μίλησε για τον Βίτορ Μέλο Περέιρα, τους Έλληνες και ξένους διαιτητές αλλά και τον Βαγγέλη Γραμμένο.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Γνωρίζω πως αυτό είναι μια μομφή εναντίον του Δημήτρη Καλύβα. Επειδή τον γνωρίζω, αυτό δεν υπάρχει. Αυτή τη στιγμή ο Περέιρα είναι υπόλογος και θα πρέπει να βγει και να πάρει θέση για το αν συμβαίνουν αυτά. Αν ήμουν ο πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας και ο Καλύβας ήταν το μέλος μου θα έλεγα κύριοι ότι αυτά δεν είναι πραγματικότητα ή ισχύουν και θα πάρω τα μέτρα μου».

Για το μήνυμα που στάλθηκε ως πληροφορία στον Περέιρα: «Σχετικά με τον Άγγλο διαιτητή δε το έχω υπόψιν μου. Το βασικότερο θέμα είναι ότι στην ΕΠΟ και τη διαιτησία έχουμε μνημονιακή κυβέρνηση. Αυτός που είναι πρώτος τη τάξει, αυτός θα έπρεπε να βγει και να απολογηθεί προς όλο τον κόσμο και ταυτόχρονα ο Περέιρα».

Το αν γίνονται όλα αυτά ώστε να έχουμε παντού ξένους διαιτητές: «Τώρα ακούγεται πως θέλουμε καλύτερους ξένους διαιτητές. Τα έχουμε δει όλα στην Ελλάδα. Φαίνεται πως ακυρώνουμε εντελώς του Έλληνες διαιτητές. Η Θεσσαλονίκη έχει 4 καλούς διαιτητές αλλά λέει στείλε 2 για να βολέψουμε διαιτητές από άλλες περιοχές.

Λυπάμαι που ο κύριος Γραμμένος, ο οποίος είναι σοβαρό πρόσωπο προσπαθεί να μαζέψει τα αμάζευτα και στο τέλος θα λέει από μέσα του «που έμπλεξα ο άνθρωπος». Όμως για να λέμε την αλήθεια, οι Έλληνες διαιτητές έδωσαν δικαιώματα. Σε λίγο όμως δε θα υπάρχουν διαιτητές ούτε για τα τοπικά. Στη Football league είναι απλήρωτοι από πέρυσι».