Σε ρυθμούς… ΠΑΟΚ ο Ηρακλής

48

Μετά το φιλικό στην Χαλάστρα κόντρα στον Καμπανιακό, την διατήρηση του ρυθμού, αλλά και το χθεσινό ρεπό ξεκούρασης, για τον Ηρακλή ξεκινά από σήμερα μια εβδομάδα ντέρμπι.

Μέσα στα γνωστά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα, τα οποία εντείνονται επί του αγωνιστικού από τις απουσίες που έχει να διαχειριστεί ο Νίκος Παπαδόπουλος, οι «κυανόλευκοι» αρχίζουν να κινούνται στους ρυθμούς της δύσκολης κυριακάτικης αναμέτρησης στην Τούμπα. Όπως είναι γνωστό ο «κυανόλευκος» τεχνικός δεν έχει στην διάθεσή του τους Γιάννη Λουκίνα και Εμάνουελ Περόνε, ενώ όλα δείχνουν πως εντός των ημερών θα έχει σε απόλυτη ετοιμότητα τον Σεμπαστιάν Μπαρτολίνι και τον Δημήτρη Στάμου. Η προετοιμασία ξεκινά με προπόνηση σήμερα το πρωί στις 11:00 στην Σουρωτή, ωστόσο πέραν αυτής υπάρχει και η ψυχολογική προετοιμασία, για την οποία έχει τονίσει αρκετές φορές στο παρελθόν ο Νίκος Παπαδόπουλος πως δεν χρειάζεται να «ντοπάρει» τους ποδοσφαιριστές, μιας και γνωρίζουν πόσο σημαντική μπορεί να είναι η επιτυχία σ’ έναν τέτοιο αγώνα.

Σκέψεις για την ενδεκάδα και το σχήμα της ενδεκάδας μπορεί να είναι νωρίς να γίνουν και να φτάνουν σε απόλυτα ποσοστά, ωστόσο η προεργασία και γι’ αυτό τον αγώνα έχει ξεκινήσει από το προηγούμενο διάστημα με το «διάβασμα» του αντιπάλου και την στοχευμένη στρατηγική που θα ακολουθήσει με στόχο το αποτέλεσμα ο Ημίθεος.