“Σημαντικό το σπάσιμο του αήττητου”

Στο σπάσιμο του αήττητου της Τούμπας στάθηκε ο Γιώργος Κουτρουμπής, αμέσως μετά την λήξη της αναμέτρησης με τον Δικέφαλο.

«Ήταν ένα μεγάλο ντέρμπι. Πιστεύω ότι ήταν πολύ σημαντικό που κερδίσαμε. Ο ΠΑΟΚ ήταν αήττητος. Θέλαμε να δημιουργήσουμε φάσεις, δεν μας βγήκε ακριβώς το παιχνίδι. Παρόλα αυτά πήγαμε, βάλαμε δύο γκολ και νικήσαμε. Όλοι περιμένουμε τον Μπεργκ αλλά πιστεύω δικαιώθηκε ο προπονητής και με το παραπάνω για τις σημερινές επιλογές του. Μπορούμε να κάνουμε την ανατροπή στη βαθμολογία. Άλλωστε και στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και σήμερα το δείξαμε. Η διαφορά μειώθηκε και μπορούμε».

Και πρόσθεσε: «Η ψυχολογία μας ανεβαίνει συνεχώς. Θα ήταν καλό να μην υπήρχε η διακοπή. Παρόλα αυτά είναι μια ευκαιρία να δουλέψουμε παραπάνω. Έχουμε δύο ματς στην έδρα μας που πρέπει να κερδίσουμε και είναι καθοριστικά. Από την αρχή είχαμε πει ότι θα πιέσουμε ψηλά αλλά δεν μας βγήκε και παίζαμε πολύ πίσω. Παρόλα αυτά ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να κάνει πολλές φάσεις. Στο δεύτερο ημίχρονο ανεβήκαμε. Ο ΠΑΟΚ ήταν αήττητος, πάει καλά και στην Ευρώπη. Είναι πιο ομάδα αλλά καταφέραμε και τους κλείσαμε».