Σκληρή ανακοίνωση από τον ΣΦ ΠΑΟΚ Πολίχνης!

Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΣΦ ΠΑΟΚ Πολίχνης, μετά την εξοντωτική ποινή που επέβαλε το Πρωτοβάθμιο όργανο της Super League στην ομάδα του Δικεφάλου!

Αναλυτικά αναφέρει:

Δεν θέλουμε να κουράζουμε με λόγια γιατί από δω και πέρα θα γυρίσουμε στα παλιά. Παίξατε με μας, με την τρέλα μας, με την καύλα μας, μας κάνατε με λίγα λόγια την ΜΕΓΑΛΗ ΤΟΥΜΠΑ ένα ψέμα γιατί σαν ψέμα θα είναι στο σκατόμυαλό σας η συνέχεια που έρχεται.

Προς όλους τους συνοπάδους μας από δω και πέρα μάγκες το γήπεδο αλλάζει, το μόνο που βλέπουμε είναι ότι η ομάδα μας είναι πάλι στην ίδια θέση και προσπαθούν να αλλάξουν εμάς να μας κάνουν κάτι που δεν είμαστε.

Αλλά εμείς τώρα θα τους αποδείξουμε το πραγματικό DNA του Π.Α.Ο.Κ. που μυρίζει βενζίνη και ότι άλλο φαντάζεται το ασπρόμαυρο μυαλό.


Όργανα της γ@μώ τάξης σας τα μέτρα που θα παίρνετε για να πατάει κάποιος το πόδι του εδώ πάνω θα είναι δρακόντια και σας υποσχόμαστε τα πιο πολλά COCTAIL θα έρχονται πάνω σας χωρίς δισταγμό και με καλαμάκι για να μην σας καίει.


Όλοι μαζί μπορούμε να γ@@@σουμε τους πάντες και θα το κάνουμε, δεν στοχοποιούμε κανέναν γιατί όλοι είστε στον στόχο μας.


Στηρίζουμε τις κινήσεις της ΠΑΕ άλλα όποιος καταδικάσει οποιαδήποτε κίνησή μας αυτό σημαινει ότι αυτομάτως είναι απέναντι μας. Μονό εμείς θα πούμε τι θα γίνει και τι όχι είτε σας αρέσει είτε όχι.


Όλοι στο γήπεδο να τα γ@@@με σε κάθε ματς όπως μάθαμε από μικρά παιδιά, από τους πατεράδες μας χωρίς κανένα κάλπικο πρωτάθλημα με ψηλά το κεφάλι.


Και κλείνουμε με τους μεγαλύτερους ρουφιάνους του συστήματος, πιάστε δικό μας στρατιωτάκια μου και θα βγουν οι διευθύνσεις και ονόματα από τα πάντα σας.

ΥΓ: ΜΑΣ ΦΕΡΑΤΕ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΦΥΛΑΚΗ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΘΑ ΧΟΥΜΕ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΤΑΞΗ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ
ΥΓ1:ΚΑΝΤΕ ΑΕΡΟΓΕΦΥΡΑ ΣΤΗΝ Ν.ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΑΚΕΛΕΙΟ
ΥΓ2:ΤΕΤΟΙΟ ΑΙΣΧΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ