Σκληρό μήνυμα συνδέσμων σε Σαββίδη

Ανακοίνωση με αποδέκτη τον Ιβάν Σαββίδη, στον οποίο τονίζουν ότι η περηφάνια και η αξιοπρέπεια δεν είναι διαπραγματεύσιμα, έστειλαν οι οργανωμένοι οπαδοί του ΠΑΟΚ, με αφορμή την διαφαινόμενη συνεργασία με τον Τάσο Κάκο.

Είναι η πρώτη φορά, και μάλιστα σε μία περίοδο, που οι σχέσεις του φαίνονταν να είναι σε καλό σημείο, που οι σύνδεσμοι στέλνουν τέτοιο τελεσίγραφο στον μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ, από τον οποίο ουσιαστικά ζητούν να κάνει πίσω και να μην προσλάβει στον ΠΑΟΚ τον πρώην διαιτητή.

Οι σύνδεσμοι, με την ανακοίνωσή τους, καθιστούν σαφές ότι ενδεχόμενη πρόσληψη του Κάκου θα τους στρέψει εναντίον του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ, εξηγώντας τους λόγους…

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

«Εδώ και 90 χρόνια ένδοξης μα και περήφανης ιστορίας του συλλόγου μας, το κύριο χαρακτηριστικό του ΠΑΟΚτσή οπαδού εκτός από την ανιδιοτελή αγάπη και στήριξη μέσα στο δύσκολο πέρασμα των χρόνων ήταν, είναι και θα είναι το δικαίωμα που έχουμε αποκτήσει να δηλώνουμε πως είμαστε ΠΑΟΚτσήδες με τρόπο… ΠΕΡΗΦΑΝΟ και ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ.

Κύριε Ιβάν Σάββιδη έχεις αποδείξει πως στην ζωή εκτός από τα λεφτά και το έργο που έχεις ήδη προσφέρει, μετράνε και η ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ και η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ και η αλλοίωση αυτών είναι κάτι που δεν θα ΣΥΓΧΩΡΕΣΟΥΜΕ.

Ενδεχόμενη πρόσληψη του Τ.Κάκου σε οποιοδήποτε πόστο, σε οποιοδήποτε τμήμα με οποιαδήποτε σχέση που μπορεί να έχει με τον σύλλογο, μας θίγει, μας ντροπιάζει και θα μας βρει απέναντι σας.

Σύνδεσμοι Φίλων Π.Α.Ο.Κ.»