Σκοτσέζικο ντουζ… στην Αρναία

22

Δυσάρεστες καταστάσεις βίωσε η Καστοριά στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Απόλλωνα Αρναίας, καθώς δεν υπήρχε ούτε ζεστό νερό στο γήπεδο για το ντουζ μετά το ματς.

Έκατσαν λοιπόν οι «γουναράδες» και έγραψαν σε μία ανακοίνωση χαρτί και καλαμάρι όσα βίωσαν στην Αρναία, προειδοποιώντας τις υπόλοιπες ομάδες της κατηγορίας για τις συνθήκες που επικρατούν.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Σε όλες τις μέχρι σήμερα εκτός έδρας αναμετρήσεις της ομάδας είχαμε ευχαριστήσει δημόσια τους εκάστοτε γηπεδούχους συλλόγους για την άριστη φιλοξενία που μας είχαν παράσχει.

Ωστόσο όλα όσα συναντήσαμε στο γήπεδο της Αρναίας ξεπερνούν κάθε όριο και μπορούμε να τις εκλάβουμε μόνο ως ασέβεια προς το σύλλογό μας.

Οι συνθήκες φιλοξενίας ήταν επιεικώς απαράδεκτες καθώς δε πληρούσαν τη στοιχειώδη υγιεινή, τη στιγμή που οι αρμόδιοι φορείς δε φρόντισαν να τηρήσουν ούτε τα προσχήματα.

Είναι ενδεικτικό πως οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας δεν είχαν τη δυνατότητα ούτε για το καθιερωμένο ντους μετά τη λήξη της αναμέτρησης λόγω έλλειψης ζεστού νερού.

Καλώς ή κακώς ο σύλλογος αυτός μετέχει στη Τρίτη εν τάξει Εθνική κατηγορία και οφείλει κάποια στιγμή να αποβάλλει τη νοοτροπία του τοπικού που τον ακολουθεί μέχρι σήμερα.

Ο ΑΓΣ Καστοριάς ενημερώνει τους υπόλοιπους συλλόγους της κατηγορίας προκειμένου να μη βρεθούν προ τετελεσμένων γεγονότων για τις πρωτόγονες συνθήκες που ενδέχεται να συναντήσουν».