Σοκ με Ροντρίγκες, πρόβλημα και με Χαρίση!!

19

Ένας από τους καλύτερους του φετινού ΠΑΟΚ θα λείψει για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα αφού ο «δικέφαλος» πληγώνεται από μια ακόμα θλάση. 

Ο λόγος για τον Γκάρι Ροντρίγκες που οι εξετάσεις του έδειξαν ότι υπέστη θλάση δεύτερου βαθμού και θα μείνει έξω για περίπου έξι εβδομάδες.

Αναλυτικά από το paokfc.gr:

Τι έδειξαν τ’ αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκαν οι Γκάρι Ροντρίγκες, Χάρης Χαρίσης μετά την αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό.

Γκάρι Ροντρίγκες υπέστη θλάση δευτέρου βαθμού στους προσαγωγούς και η απουσία του από τους αγωνιστικούς χώρους υπολογίζεται στις 4-6 εβδομάδες ανάλογα με την αντίδραση του οργανισμού του στη αποθεραπεία στην οποία έχει ξεκινήσει ήδη να υποβάλλεται.Ο Χάρης Χαρίσης έχει ένα μικρό οίδημα στην περιοχή του τετρακέφαλου και τις επόμενες μέρες μέχρι τη διακοπή των Χριστουγέννων θ’ ακολουθήσει προληπτικά ειδικό πρόγραμμα με ασκήσεις στο γυμναστήριο προκειμένου να μην επιβαρύνει το πόδι του λόγω του ότι προέρχεται από τραυματισμό. Μετά την επιστροφή των ποδοσφαιριστών από την άδεια θα ενταχθεί και πάλι στο πρόγραμμα των προπονήσεων.