Σπανός: «Θα κάνουμε μεταγραφή»

60

Για το φιλικό κόντρα στον Παναιτωλικό μίλησε ο Δημήτρης Σπανός, προαναγγέλλοντας μεταξύ άλλων την πραγματοποίηση άλλης μιας μεταγραφής από τον Άρη. 

Αναλυτικά:

“Η προσπάθεια μας ήταν καλή στο πρώτο ημίχρονο. Είμαστε μία ομάδα 13 με 14ων ημερών και παίζαμε με μία ομάδα που την επόμενη εβδομάδα ξεκινάει τα επισημα παιχνίδια της. Αυτό όμως δεν έχει σημασία, παίξαμε για να πάρουμε το παιχνίδι και θέλαμε το αποτέλεσμα για ψυχολογικούς λόγους και τίποτε περισσότερο. Είμαι ευχαριστημένος, συνεχίζουμε την προσπάθεια και υπομονή μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος”.

Για αδυναμίες της ομάδας: “Είναι νωρίς να μπούμε σε αυτή την διαδικασία, και σε άμυνα και σε επίθεση. Για αυτό τον λόγο γίνονται τα φιλικά για να διαπιστώσουμε τις αδυναμίες μας και να βελτιωνόμαστε”.

Για το πότε θα είναι έτοιμος ο Αρης: “Το έχω ξαναπεί, η ομάδα 10 με 12 ημέρες πρι την πρεμιέρα θα είναι έτοιμη”.

“Στον Αρη ειναι δύσκολα τα πράγματα ως προς το ότι ο προπονητής του Άρη θα πρέπει να προσέχει τα πάντα. Ειθναι μια μεγάλη ομαδα. Όλοι την σεβόμαστε, όλοι βλέπουμε το μεγαλείο της και ανταποκρινόμαστε στις προσδοκίες της”.

Για το κύπελλο: “Όπως σε όλους τους θεσμούς μία ομάδα όπως ο Άρης θα πρέπει να ανταποκρίνεται και εκεί. Εμείς έχουμε ως στοχο το πρωτάθλημα όμως θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και για το κύπελλο. Είναι κάτι λογικό, καθως έχουμε ένα βαθύ ρόστερ το οποίο μπορεί να ανταποκριθεί άριστα και στις δύο διοργανώσεις”.

Για μεταγραφές: “Πρέπει να περιμένετε κάποια κίνηση. Όχι άμεσα, όμως κάτι θα γίνει”.