Σπανός:” Ο κόσμος πήρε την νίκη..”

21

Για την εικόνα της ομάδας του αλλά και για την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ, μίλησε ο τεχνικός του Άρη, Δημήτρης Σπαός, στην συνέντευξη τύπου.

Αναλυτικά όσα είπε:

“Ήταν για μας ένα παιχνίδι, μισή κατηγορια. Βασικός μας στόχος ήταν οι τρεις βαθμοί. Με πολύ όρεξη στο πρώτο ημίχρονο, θα μπορούσαμε να το καταφέρουμε νωρίτερα. Διαλέξαμε να οπισθωχωρήσουμε σε ακίνδυνα σημεία. Δεν καταφέραμε να σκοράρουμε σε αντεπιθέσεις. Στο δεύτερο ημίχρονο, το κράτησε ο κόσμος. Τον ευχαριστούμε και στα εναπομείναντα παιχνίδια ξέρουμε ότι θα είναι μαζί μας. Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες για την μέχρι τώρα πορεία, αλλά ασφάλεια θα μας δώσει όλα κριθούν μαθηματικά” τόνισε αρχικά.

Για την Δόξα Δράμας του δευτέρου ημιχρόνου: 

“Η Δόξα Δράμας είναι μια ομάδα που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τις ομάδες που θα ανέβουν στη SuperLeague. Ξέραμε τι θα αντιμετωπίσουμε. Θεωρώ ότι είναι μια ομάδα πρωταθλητισμού με εξαιρετικό ρόστερ. ”

Για τον αγώνα της Τετάρτης με τον ΟΦΗ: 

“Θέλω να τελειώσει η χρονιά και να τελειώσει αήττητη. Αυτό θέλω από τη πρώτη αγωνιστική. Θέλουμε σίγουρα και τη πρωτιά και το αήττητο. Αυτό όμως είναι και λίγο συγκέντρωση και τύχη. Το βασικό για εμάς είναι να ευχαριστηθεί ο κόσμος σε ένα παιχνίδι που θα παρακολουθήσει με λιγότερο άγχος.”

Για την διαφορετική εικόνα της ομάδας:

“Το μόνο που άλλαξε, ήταν η συμπεριφορά μας σε αντιμετώπιση καταστάσεων. Ο προπονητής Σπανός ήταν διαφορετικός στην πρώτη και διαφορετικός στην 24η. Αυτό θεωρώ ότι κάνουν τα παιδιά. Όταν μπει το γκολ, αλλάζουν όλα. Εκεί δεν μπήκε το γκολ.”

Για τα ποιοτικά χαρακτηριστικά των παικτών: 

“Νομίζω πως έχουν βγει ποιοτικά χαρακτηριστικά. Και εγώ και ο κόσμος θέλουμε πάντα κάτι παραπάνω. Ξέρετε γιατί; Γιατί είμαστε στον ΑΡΗ. Ο κόσμος θα έχει την απαίτηση.”

Για το αν πρόκειται να προχωρήσει σε rotation την Τετάρτη:

“Είναι εντελώς διαφορετική προσέγγιση σήμερα με το παιχνίδι κόντρα στον ΟΦΗ. Αλλαγές πάντα στα πλαίσια της λογικής”