Σπανός : “Τιμή μου, που πέρασα από εδώ”

50

Ο Δημήτρης Σπανός μίλησε και για το μελλον του μετα απο τη νικη επί του Παναιγιάλειου…

Aναλυτικά όσα είπε:

Για τον αγώνα: “Αυτή η επιστροφή για εμάς ξεκίνησε καλά σε αποτέλεσμα, άσχημα σε συγκέντρωση και σοβαρότητα. Σε μερικά σημεία του αγώνα. Το ματς δεν αντέχει ιδιαίτερης κριτικής, για το ποιος θα έπρεπε να κερδίσει. Τα πολλά λάθη, παραλίγο να εγκληματίσουμε κατά του εαυτού μας. Πρέπει να το διορθώσουμε. Ήταν μία νίκη επιτακτική, βήμα βήμα προσπαθούμε να κλειδώσουμε και μαθηματικά την άνοδο. Είτε με καλό είτε με κακό ποδόσφαιρο. Κινδυνεύσαμε σήμερα και ήταν διδακτικό για εμάς, γιατί δεν υπάρχει καμία ομάδα που αν δεν δεις σοβαρά θα την κερδίσεις εύκολα. Συγχαρητήρια στα παιδιά γιατί γύρισαν ένα ματς που φαινόταν εύκολο, αλλά ήταν δύσκολο”.

Για το αν υπάρχουν επαφές για την επόμενη σεζόν: “Ένας προπονητής που δεν έχει φιλοδοξίες, δεν είναι προπονητής. Οι φιλοδοξίες μου δεν γίνεται να μην είναι στον Άρη, αλλά δεν είναι δικό μου θέμα να επέμβω, είναι νωρίς ακόμα για να πούμε κάτι ή να μην πούμε τίποτα. Πρέπει πρώτα να επιτευχθεί ο στόχος. Θεωρώ ανοιχτόμυαλο τον εαυτό μου, είτε έτσι είτε αλλιώς είναι τιμή για μένα που πέρασα από αυτή την ομάδα”.

Για τον Ανάκογλου, είπε: “Θα θέλαμε να κάνουμε μία μεγαλύτερη νίκη και λιγότερο αγχωτική και θέλουμε να την αφιερώσουμε στον Ανάκογλου. Ήξερα και περιμέναμε να βγει αυτή η χρονιά, είναι πολύ άτυχο το παιδί, θα πρέπει να προσπαθήσει να επανέλθει δυνατός και του χρόνου να είναι απόλυτα χρήσιμος, γιατί θα είναι, για τον Άρη. Με όλη μου την καρδιά, απ όλη την ομάδα, γρήγορα κοντά μας”.