Σπουδαία κίνηση από Παυλίδη-Μπαστακό

28

Σε μια ξεχωριστή κίνηση προέβησαν οι Μιχάλης Παυλίδης και  Μιχάλης Μπαστακός οι οποίοι δημοπρατούν τις φανέλες τους για καλό σκοπό.

Συγκεκριμένα μέσω του Charity Idols οι δύο ποδοσφαιριστές θα διαθέσουν δύο φανέλες με τα έσοδα της δημοπρασίας να πηγαίνουν σε Κέντρο Αποκατάστασης της Λάρισας για την αγορά καινούργιου αναπηρικού καροτσιού στον 12χρονο τετραπληγικό Βασίλη Σιζόπουλο.

Παράλληλα θα δημοπρατηθεί και μια μπάλα υπογεγραμμένη απ΄όλους τους παίκτες όπως και μια φόρμα του Αντώνη Σαριόγλου από την χρονιά 2010-2011.

Δείτε αναλυτικά την ανάρτηση-γνωστοποίηση του Charity Idols:

“Η φετινή Πασχαλινή Δημοπρασία του Charity Idols, είναι αφιερωμένη στα 4 παιδιά από το Κέντρο Αποκατάστασης της Λάρισας, αλλά και στην αγορά καινούργιου αναπηρικού καροτσιού στον 12άχρονο τετραπληγικό Βασίλη Σιζόπουλο. Μαζί με τους πολλούς συλλόγους και αθλητές που στηρίζουν αυτή την προσπάθεια, δεν θα μπορούσε να λείπει ο Άρης.

Στην σελίδα του charityidols μπορεί λοιπόν κάποιος να βρει την φορεμένη φανέλα του αρχηγού του Άρη, Μπάμπη Παυλίδη από το παιχνίδι ΑΟ Χανιά Κισσαμικός – Άρης 2-3, τη τρίτη φετινή εμφάνιση της ομάδας του Μιχάλη Μπαστακού, μία επίσημη μπάλα NIKE υπογεγραμμένη από όλη την ομάδα και μία φόρμα του Αντώνη Σαριόγλου από την χρονιά 2010-2011”.