Στα «χαρακώματα» Super League- Nova!

108

Στα… χαρακώματα με ανταλλαγή επιστολών και νομική διαδικασία βρίσκονται Σούπερ Λίγκα και Nova, έπειτα από την απόφαση για διακοπή του πρωταθλήματος.

Σε πλήρες αδιέξοδο έχουν επέλθει οι σχέσεις της Σούπερ Λίγκας με το συνδρομητικό κανάλι της Nova, καθώς όπως φαίνεται τα όσα συνέβησαν στο ντέρμπι της Τούμπας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ την Κυριακή, παράλληλα με την απόφαση περί διακοπής του πρωταθλήματος επ’ αόριστο, ήταν το… τελειωτικό χτύπημα.

Οι δύο πλευρές ανταλλάσσουν επιστολές με αρκετά επιθετικό χαρακτήρα, με την Nova να απειλεί ότι θα ενεργοποιήσει τις ρήτρες που υπάρχουν στο τρέχον συμβόλαιό της και θα ακολουθήσει τη νομική οδό, ενώ η Σούπερ Λίγκα θεωρεί ότι δεν έχει ευθύνη για τα όσα συνέβησαν και θεωρεί «προσχηματική» τη στάση του συνδρομητικού καναλιού.

Χαρακτηριστικό του χάσματος είναι ότι Σούπερ Λίγκα και Nova αδυνατούν να συμφωνήσουν ακόμη και στην ημερομηνία στην οποία θα συναντηθούν, σε μια ύστατη προσπάθεια να ξεκαθαριστεί η κατάσταση, καθώς η μεν θέλει να γίνει αυτή Τετάρτη στα γραφεία της, ενώ η δε μεσημέρι Παρασκευής (14.00) στα δικά της!

(sdna.gr)