Στην Αγιά ο Ηρακλής

Φιλικό παιχνίδι στην Αγιά της Λάρισας με αντίπαλο τον τοπικό Δωτιέα, ομάδα Γ΄ Εθνικής, δίνει σήμερα στις 6.30μμ ο Ηρακλής…

Είναι το πρώτο φιλικό, μετά την επιστροφή των κυανολεύκων από το Καρπενήσι και ο Νίκος Παπαδόπουλος έβγαλε από χθες στην αποστολή, στην οποία συμμετέχει και ο Χουάντερσον, που πήρε… άφεση αμαρτιών μετά τη χθεσινή “συγνώμη” του.

Οι παίκτες που ταξιδεύουν σήμερα για την Αγιά είναι οι : Χουάντερσον, Παπαθανασίου, Χατζηβασιλάκης, Σμίλτος, Μουχάλης, Ζιαμπάρης, Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς, Βαλεριάνος, Στάμου, Μπαρτολίνι, Τόσκας, Πουρτουλίδης, Ιντζόγλου, Ρομάνο, Κυριακίδης, Στεφανίδης, Ζαμπάζης, Λουκίνας, Πασάς, Σιατραβάνης, Τσιλιανίδης, Καλφούτζος και Κάσσος. Εκτός αποστολής έμειναν οι Περόνε και Λαδάς για λόγους ξεκούρασης, καθώς επίσης και ο τραυματίας Μπάμπα που συνεχίζει την αποθεραπεία του.

Στην Αγιά, υπάρχει μεγάλη προσμονή για το σημερινό φιλικό, απέναντι σε μια ιστορική ομάδα και ο Δωτιέας κάλεσε με ανακοίνωσή του τον κόσμο να συμμετάσχει σήμερα σ΄ αυτή τη γιορτή.

«Την Κυριακή 17 Αυγούστου 2014 και ώρα 18:30 στο Δημοτικό Γήπεδο Αγιάς, ο Α.Ο. ΔΩΤΙΕΑΣ, η ομάδα της πόλης μας και της καρδιάς μας, υποδέχεται σε ένα παιχνίδι-γιορτή την ομάδα του Ηρακλή Θεσσαλονίκης, που συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Β” Εθνικής. Η ομάδα μας θα παρουσιάσει το έμψυχο υλικό και την αγωνιστική της φιλοσοφία μπροστά στο κοινό της με έναν αντίπαλο που έχει γράψει τη δική του ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο ΔΩTIEAΣ μεγαλώνει, πηγαίνει εμπρός και μας θέλει όλους δίπλα του. Στήριξε την προσπάθεια κι εσύ και δώσε βροντερό παρόν με την συμμετοχή σου σε έναν αγώνα σταθμό στην ιστορία του Δωτιέα!», αναφέρει η ανακοίνωση της ομάδας της Αγιάς.