Στην Κ20 ο Κουλούρης!

24

Πέρσι ξεκίνησε να παίζει στην πρώτη ομάδα, υπέγραψε και καινούριο επαγγελματικό συμβόλαιο, αλλά φέτος είναι ως τώρα ο χαμένος της χρονιάς!

Σε μια χρονιά που δεν υπάρχουν πολλές επιλογές, με αποτέλεσμα να παίζουν οι ίδιοι και οι ίδιοι σε κάθε παιχνίδι, ο Ευθύμης Κουλούρης δεν έχει κανέναν ρόλο στον ΠΑΟΚ και μάλιστα με την επιστροφή της ομάδας από την Φλωρεντία, ενημερώθηκε πως αύριο θα είναι στη διάθεση της Κ20, οπότε δεν θα είναι διαθέσιμος την Κυριακή στο παιχνίδι της πρώτης ομάδας.

Ο 18χρονος επιθετικός τίθεται στη διάθεση του Ίβιτς για το παιχνίδι με την Κ20 του Παναθηναϊκού, όπως και οι Δεληγιαννίδης και Σαββίδης (δεν ταξίδεψε στην Φλωρεντία, λόγω τραβήγματος, αλλά μάλλον το ξεπέρασε), “προκειμένου να λάβουν χρόνο συμμετοχής και αγωνιστικό ρυθμό”, όπως αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Ο Κουλούρης έπαιξε βασικός 90 λεπτά στο πρώτο παιχνίδι με την Καλλονή (ήταν τιμωρημένος ο Κλάους), έπαιξε 90 λεπτά και στο παιχνίδι κυπέλλου με την Καλαμαριά, στο οποίο προφανώς δεν ικανοποίησε κι έκτος είναι εντός – εκτός αποστολής, έχοντας παίξει άλλο ένα λεπτό, στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο, όταν μπήκε αλλαγή στο 92′.

Μάλλον όλα αυτά είναι ένα μήνυμα για τον μικρό, που προφανώς κάτι δεν κάνει καλά…