Στην Λιβαδειά με τον κόσμο του!

28

Την στήριξη του κόσμου του θα έχει ο Ηρακλής στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Λεβαδειακό το ερχόμενο Σάββατο αφού του επετράπη η μεμονωμένη μετακίνηση των φίλων του ακόμα και αν στην σύσκεψη για τα μέτρα τάξεις του αγώνα δεν ήταν δυνατό να παρευρεθεί ο εκπρόσωπος του, Μάκης Σαρλής.

Αναλυτικά από την ανακοίνωση της ΠΑΕ:

Με τον κόσμο στο πλευρό του θα αγωνιστεί ο Ηρακλής στη Λιβαδειά το Σάββατο 16/01 (19:30), στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Superleague Ελλάδα.
Τα μέτρα τάξης για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση πραγματοποιήθηκαν στις 07/01, ωστόσο η ΠΑΕ Ηρακλής δεν μπόρεσε να έχει εκπροσώπηση, αφού ο Υπεύθυνος Ασφαλείας, Μάκης Σαρλής, βρισκόταν την ίδια στιγμή στη Νέα Σμύρνη, όπου πραγματοποιούνταν τα μέτρα τάξης για τον αγώνα με τον Πανιώνιο. (πολλά αναπάντητα ερωτήματα για το ότι δεν άλλαξε η ημερομηνία των μέτρων τάξης με τον Λεβαδειακό και συνέπεσε με τον άλλον αγώνα).
Πάντως, κατόπιν συνεννοήσεως της ΠΑΕ Ηρακλής με την ΠΑΕ Λεβαδειακός και την Αστυνομία, αποφασίστηκε να επιτραπεί η μεμονωμένη εκδρομή των φιλάθλων της ομάδας μας στη Βοιωτία.
Μάλιστα, συμφωνήθηκε να παραχωρηθεί για τις ανάγκες των οπαδών του Ηρακλή, το πέταλο της Θύρας 4, με τα εισιτήρια να τιμώνται στα 15 ευρώ.
Όσοι φίλοι της ομάδας μας από τη Θεσσαλονίκη και από όλη την Ελλάδα θέλουν να παρευρεθούν στη Λιβαδειά για να παρακολουθήσουν το παιχνίδι, θα πρέπει να καταθέσουν στα γραφεία της ΠΑΕ στη Μίκρα, το ονοματεπώνυμό τους και τον ΑΜΚΑ τους, για να εκτυπωθεί το εισιτήριό τους και να τους δοθεί το Σάββατο πριν την έναρξη του αγώνα, και έξω απ’ τη θύρα που θα φιλοξενηθούν οι φίλοι του Ηρακλή, από τον Υπεύθυνο Ασφαλείας, Μάκη Σαρλή.
Επίσης, καλό θα ήταν, για την ευκολότερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων μας, να γίνεται στα γραφεία της Μίκρας και η άμεση πληρωμή του εισιτηρίου, ώστε να μην παρατηρηθούν προβλήματα ή καθυστερήσεις την ημέρα του αγώνα.