«Στην Τούμπα ο πιο δύσκολος αγώνας»

54

Για το παιχνίδι της Τούμπας κόντρα στον ΠΑΟΚ τοποθετήθηκε ο, προπονητής της Τσέλσι, Μαουρίσιο Σάρι στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου, την παραμονή του παιχνιδιού.

Μάλιστα, χαρακτήρισε το αυριανό παιχνίδι ως το «πιο δύσκολο παιχνίδι του ομίλου».

Αναλυτικά, τα όσα είπε:

Για τους παίκτες που έμειναν στην Αγγλία: “Ο πρώτος που έμεινε πίσω, είναι ο Νταβίντ Λουίζ, που έχει παίξει σε πολλούς αγώνες μετά από απουσία 6 μηνών. Ο Κόβασιτς, είχε έναν τραυματισμό από το ματς με την Κάρντιφ, ενώ ο Αζάρ μου είπε ότι μετά από τους αγώνες με την Εθνική του Βελγίου και την Κάρντιφ, θα ήταν καλύτερο να μείνει στο Λονδίνο και να ξεκουραστεί”.

Για τον Λόφτους Τσικ: “Είναι εδώ μαζί μας. Δεν ξέρω αν θα παίξει αύριο. Είμαι σίγουρος ότι θα του δώσω χρόνο στο μέλλον. Σε αυτό το χρονικό σημείο της σεζόν, σημαντικό είναι να έχω μία σταθερή ομάδα, θα γίνουν κάποιες αλλαγές αύριο, αλλά όχι πολλές. Στο μέλλον θα έχει σίγουρα τον χρόνο του. Δεν ξέρω ακριβώς τι θα γίνει αύριο. Έχω στη διάθεση μου 28 παίκτες και θα πρέπει να παίξουν 11. Όλοι λίγο, πολύ θα έχουν τις ευκαιρίες τους. Τουλάχιστον 20 παίκτες θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν”.

Για τον Οντόι: “Δεν γνωρίζω αν θα τον χρησιμοποιήσω. Στη θέση του είναι Αζάρ, ο Πέδρο… Ίσως να παίξει ο Γουίλιαν ή ο Μόουσες. Στο μέλλον θα πάρει κι αυτός χρόνο σίγουρα. Είπα ότι έχω 28 παίκτες και θα πρέπει όλοι στην πορεία να παίξουν”.

Για το τι γνωρίζει για τον ΠΑΟΚ και το πως θα αντιμετωπίσει το παιχνίδι: «Ελπίζω να τα ξέρω όλα, είδα όλα τα παιχνίδια από τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ και τους αγώνες του πρωταθλήματος. Θέλω να έχουμε την κατοχή, να παίξουμε το ποδόσφαιρό μας, ξέρω την ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ, μου έχουν μιλήσει γι’ αυτό, ο ΠΑΟΚ είναι καλή ομάδα, καθώς απέκλεισε σπουδαίους αντιπάλους. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι».

Για την ατμόσφαιρα της Τούμπας: «Οι παίκτες μου είναι επαγγελματίες. Δεν ανησυχούμε για την ατμόσφαιρα αλλά για τον ΠΑΟΚ που είναι καλή ομάδα. Είναι σημαντικός αγώνας θέλουμε τους τρεις πόντους. Θέλουμε την πρόκριση και είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς και κατά την άποψη μου θα είναι ο πιο δύσκολος αγώνας του ομίλου».