Στον Αγγελο άρεσε ο ΠΑΟΚ

26

Πολύ ικανοποιημένος από την εικόνα του ΠΑΟΚ έμεινε ο Άγγελος Αναστασιάδης, όπως δήλωσε μετά το τέλος του φιλικού με τη Νάπολι. Ο προπονητής του «δικεφάλου» εξήρε μάλιστα την παρουσία των νεαρών ποδοσφαιριστών.

«Εμείς δουλεύουμε πολύ στο να μην κάνουμε λάθη παιδικά, αλλά δυστυχώς τα κάναμε στο ματς σήμερα. Η ουσία είναι ότι η ομάδα παλεύει τα ματς αλλά όχι μέχρι το σημείο που θέλω εγώ. Σήμερα θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει αυτόν τον αντίπαλο που είναι και δυνατός και πιο έτοιμος από εμάς. Θα μπορούσαμε και να ισοφαρίσουμε και να κερδίσουμε και με τρελαίνει που δεν το κάναμε. Είμαι όμως ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών. Απλά θέλω να τους δω να λειτουργούν και με τα μυαλά τους κουρασμένα, γιατί είναι κουρασμένα από την πρωτόγνωρη προετοιμασία».

 Για το κακό πρώτο 15λεπτο: «Υπάρχουν παιδιά που δεν έχουν ξαναπαίξει σε τέτοιο γήπεδο και με τέτοιους αντιπάλους. Αλλά επειδή εμείς είμαστε μεγάλη ομάδα θα παίζουμε συνεχώς απέναντι σε μεγάλες ομάδες και έτσι θέλησα να βάλω αυτά τα παιδιά στην φωτιά και να μάθουν».

Για το αν η ομάδα θα είναι έτοιμη στην πρώτη της επίσημη υποχρέωση: «Δεν ανησυχώ για την ομάδα και θα πάρουμε αυτά που θέλουμε από αυτή. Δουλεύουμε καθημερινά. Δεν είμαστε φρέσκοι τώρα, αλλά θα είμαστε όταν πρέπει. Τα παιδιά με τέτοιο ματς σαν αυτό αποκτούν εμπειρία»

Για το τι θα έλεγε στον κόσμο του ΠΑΟΚ: «Θα πω στον κόσμο να είναι ήσυχος, δουλεύουμε πολύ και θα είμαστε καλά στο τέλος».