Στον εισαγγελέα ο Βασιλόπουλος

Στον εισαγγελέα προσέφυγε ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας, για όσα έγιναν χθες των Θεοφανείων ανάμεσα σε οπαδούς και τους παρευρισκόμενους, που παρακολουθούσαν την τελετή του αγιασμού.

Η Δημοτική Αρχή μιλάει για στοχοποιημένους πολίτες, ενώ κάνει λόγο για γενικευμένη επίθεση εναντίον της από όλους τους συνδέσμους της ΑΕΚ, για το θέμα του γηπέδου.

Να θυμηθούμε την ανακοίνωση που έβγαλε χθες ο Δήμος για τα γεγονότα: «Σήμερα, ημέρα των Θεοφανείων, η γνωστή περιφερόμενη ομάδα τραμπούκων που καπηλεύεται την ιστορία της ΑΕΚ, έκανε την εμφάνισή της στη Λίμνη του Άλσους κατά τη διάρκεια του καθιερωμένου αγιασμού των υδάτων. Δεν δίστασαν να επιτεθούν στους εκατοντάδες συμπολίτες μας που γιόρταζαν τα Θεοφάνεια. Μάλιστα οι ύβρεις ξεκίνησαν παρουσία του σεβασμιότατου Μητροπολίτη Γαβριήλ.

Ο Δήμαρχος, μέλη της δημοτικής αρχής και συμπολίτες μας στοχοποιήθηκαν και δέχτηκαν ύβρεις, απειλές, προπηλακισμούς και τραμπούκικες επιθέσεις. Για μία ακόμη φορά, δημοσιογράφος της πόλης μας χτυπήθηκε βάναυσα και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ενώ από το μένος των οπαδών δεν γλίτωσε ούτε ο επικεφαλής των αστυνομικών δυνάμεων.

Η οργανωμένη επανεμφάνιση των τραμπούκικων στοιχείων ήρθε δύο μέρες μετά την εμπρηστική ανακοίνωση των οργανωμένων οπαδών της ΑΕΚ που καλούν όλα τα κλαμπ τους να βρίσκονται παντού απέναντι στη δημοτική αρχή».