Στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα οι δηλώσεις Κούγια

66

Θέση για τις καταγγελίες του Αλέξη Κούγια αναφορικά με όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο πήρε η ΕΠΟ, στέλνοντας την υπόθεση στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα, ώστε να καταθέσει όσα γνωρίζει ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ.

Με ένα μπαράζ ανακοινώσεων και δηλώσεων από το βράδυ της Κυριακής, ο μεγαλομέτοχος των “βυσσινί” προχώρησε σε μία σειρά καταγγελιών, κάνοντας λόγο για παρασκήνιο που δρα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Η ΕΠΟ πήρε θέση στα όσα αναφέρει ο γνωστός ποινικολόγος, τονίζοντας ότι παραπέμπει άμεσα το θέμα στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα, ώστε να καταθέσει ο Αλέξης Κούγιας όσα γνωρίζει.

Συγκεκριμένα από την Ομοσπονδία ανέφεραν πως:

«Οι δημόσιες καταγγελίες του ιδιοκτήτη της Α.Ε. Λάρισα Π.Α.Ε. κ. Αλέξη Κούγια είναι εξαιρετικά σοβαρές και προφανώς ευαισθητοποιούν την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.

Ως νομικός, ο κ. Κούγιας, γνωρίζει φυσικά ότι τέτοιου περιεχομένου αναφορές πρέπει να παρουσιάζονται πάραυτα, με στοιχεία και ονόματα, ενώπιον της Δικαιοσύνης.

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία παραπέμπει άμεσα το θέμα στον Υπεύθυνο Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, ώστε ο κ. Κούγιας να αποκτήσει τη δυνατότητα να καταθέσει, το συντομότερο, ενώπιον των αρμοδίων δικαιοδοτικών οργάνων όλα όσα γνωρίζει και κατήγγειλε στην κοινή γνώμη και έτσι να συνεισφέρει έμπρακτα κι εκείνος, όπως διατείνεται στην ανακοίνωσή του ότι επιθυμεί, στην προσπάθεια για την αναγέννηση του ελληνικού ποδοσφαίρου».