Στον ΣΦ ΠΑΟΚ Νέας Υόρκης ο Τσακαλώτος

32

Είναι γνωστό πως ο Ευκλείδης Τσακαλώτος είναι φίλαθλος του ΠΑΟΚ. Ο Υπουργός Οικονομικών βρίσκεται αυτές τις μέρες στην Νέα Υόρκη και επισκέφθηκε τον «ασπρόμαυρο» σύνδεσμο, συζητώντας με τους ομογενείς οπαδούς του Δικεφάλου.

Το «PAOK Fan Club of New York» σε σχετική του ανάρτηση στο facebook έγραψε τα εξής:

«Και ενώ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ σιγά σιγά να ετοιμάζουμε τον νέο μας χώρο, σήμερα η βραδιά μας τελείωσε με μια ευχάριστη έκπληξη καθώς μας επισκέφτηκε ο υπουργός οικονομικών της Ελλάδας και φυσικά τρελό ΠΑΟΚτσακι Ευκλείδης Τσακαλώτος!!!

Οι μισοί δεν ξέραμε καν ότι βρίσκεται στην Νέα Υόρκη….πήγε να μας βρει στον παλιό σύνδεσμο και του είπαν ότι πλέον τα παιδιά είναι σε δικό τους χώρο και έψαξε και μας βρήκε γιατί όπως μας είπε δεν γινόταν να γυρίσει πίσω στην Ελλάδα χωρίς να μας επισκεφτεί!!!

Αφού συνήλθαμε από την έκπληξη συζητήσαμε πολλά με φυσικά μοναδικό θέμα τον ΠΑΟΚ μας….του τα ψάλαμε αρκετά είναι η αλήθεια εκφράζοντας τα παράπονα μας για τα περσινά ευτράπελα του ελληνικού πρωταθλήματος και φυσικά του μεταφέραμε τις ανησυχίες για τυχόν εμφάνισης των ίδιων προβλημάτων και στο φετινό….ειδικά για το φετινό που πάει τρένο η ομάδα!!!

Τον ευχαριστούμε θερμά για την επίσκεψη του για το ότι έκατσε και μας άκουσε για αρκετή ώρα….αλλά και για τις υποσχέσεις που μας έδωσε όσον αφορά το χτίσιμο του νέου γηπέδου αλλά και την ασφάλεια των οπαδών μας ειδικά στα εκτός έδρας παιχνίδια….υποσχέσεις που ελπίζουμε να κρατήσει….!!!

Του ευχόμαστε καλή επιστροφή στην πατρίδα να έχει!!!»