Στου Ρέντη παίκτης του ΠΑΟΚ!

Την απόκτηση ενός ταλαντούχου ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ ανακοίνωσε σήμερα ο Ολυμπιακός!

Πρόκειται για τον 18χρονο Γρηγόρη Κασαπίδη, ο οποίος δεν υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ κι επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό.

Ο Κασαπίδης, που είναι δεξί μπακ και προέρχεται από τις Ελπίδες Συκεών, δεν έπαιζε πολύ φέτος στην Κ20 κι επέλεξε να φύγει και να πάει στον Ολυμπιακό, όπου εργάζεται ο Θόδωρος Ελευθεριάδης, που τον είχε φέρει στον ΠΑΟΚ.

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού, αναφέρει τα εξής :

“Η Διεύθυνση Ακαδημίας του Ολυμπιακού ανακοινώνει την απόκτηση του Γρηγόρη Κασαπίδη. Ο διεθνής ποδοσφαιριστής είναι γεννημένος στις 19 Μαρτίου 1997, αγωνίζεται ως αμυντικός και θα ενισχύσει την ομάδα Νέων του Ολυμπιακού. Έχει αγωνιστεί στις Ελπίδες Συκεών και τον ΠΑΟΚ.
Ο Γρηγόρης Κασαπίδης μιλώντας για την μεταγραφή του τόνισε: “Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος. Είναι πολύ μεγάλο βήμα για μένα. Θέλω ν` ευχαριστήσω τους γονείς μου για την στήριξη και τους ανθρώπους του Ολυμπιακού για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν”».

Σίγουρα είναι δύσκολο να κρίνει κανείς αν θα είναι απώλεια για την ομάδα μια μεταγραφή νέου παιδιού στον αντίπαλο, ωστόσο πρέπει να σημειώσουμε ότι υπεύθυνος των ακαδημιών του Ολυμπιακού στην Αθήνα είναι ο Θόδωρος Ελευθεριάδης, ο οποίος γνωρίζει καλά το υλικό του «Δικεφάλου» από την παρουσία του σε αυτόν τα προηγούμενα χρόνια”

Ο ΠΑΟΚ, πάντως, είχε προλάβει να πάρει το καλοκαίρι έναν δεξιό μπακ από τον Ολυμπιακό!

Πρόκειται για τον 18χρονο Άρμπι Λάλο, ο οποίος είναι ανηψιός του παλιού παίκτη του Ηρακλή και της Καλαμαριάς, Σοκόλ Κούστα, ο οποίος άφησε τον Ολυμπιακό κι ανέβηκε στη Θεσσαλονίκη για τον ΠΑΟΚ.