Στο Κορωπί ο Κυριάκος Παπαδόπουλος!

Ο 28χρονος αμυντικός του Αμβούργου βρέθηκε το Σάββατο στις εγκαταστάσεις του Παναθηναϊκού. Ξεκινάει την επόμενη εβδομάδα προπονήσεις, αποφασισμένος να δείξει ότι ξεπέρασε πλήρως τον τραυματισμό του.

Μία παρουσία «βόμβα» που ακούει στο όνομα Κυριάκος Παπαδόπουλος έσκασε αναπάντεχα το Σάββατο το πρωί στο Κορωπί εν μέσω των τεστ των παικτών του Παναθηναϊκού για τον κορωνοϊό!

Στην προπόνηση που ακολούθησε δεν συμμετείχε, προφανώς διότι ήταν υποχρεωμένος να περάσει πρώτα τεστ για τον κορωνοϊό αλλά οι πληροφορίες αναφέρουν ότι την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσει προπονήσεις στον Παναθηναϊκό!

Ο στόχος είναι να διατηρηθεί σε καλή αγωνιστική κατάσταση και κυρίως να αποδείξει ότι έχει ξεπεράσει πλήρως τα προβλήματα που αντιμετώπισε την τελευταία διετία.

Το ενδεχόμενο απόκτησής του από τον Παναθηναϊκό συγκεντρώνει ελάχιστες πιθανότητες αυτή τη στιγμή, όχι εξαιτίας των οικονομικών αξιώσεων του Κυριάκου Παπαδόπουλου (σε αυτή τη φάση της καριέρας του δεν τον απασχολεί το οικονομικό αλλά να αποδείξει σε όλη την Ευρώπη ότι είναι ακόμα εδώ, έτοιμος για το restart, έχοντας ξεπεράσει τα προβλήματα τραυματισμού που τον ταλαιπώρησαν τα τελευταία χρόνια, ενώ το Αμβούργο ζητάει να καλυφθούν περίπου 300 χιλ. ευρώ από το συμβόλαιό του) αλλά λόγω… θέσης.

πηγή: sdna.gr