Στο πλευρό του Άρη και ο Λεβέντης!

619

Σύμμαχος του Άρη στο θέμα που έχει δημιουργηθεί με την ειδική εκκαθάριση και το κατά πόσο θα… επιτραπεί στους κίτρινους να παίξουν στην Football League είναι και ο Βασίλης Λεβέντης.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων μίλησε στον αέρα του “Libero 107,4” από το περίπτερο του AllAboutARIS στην Sportexpo.

Αναλυτικά:

Για το ενδεχόμενο ποδοσφαιρικού Grexit: “Δεν συμφωνώ, δεν πιστεύω ότι οι ελληνικές ομάδες και το ποδόσφαιρο πρέπει να πληρώσουν για όποια λάθη υφίστανται. Υπάρχουν προβλήματα στο ποδόσφαιρο όμως η λύση δεν είναι να αποβληθούν οι ελληνικές ομάδες από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Πρέπει με άλλα μέτρα να επέρθει η κάθαρση. Δεν είναι κάθαρση το Grexit, αυτό είναι βλακεία”.

Για την ΕΠΟ κι αν τη θεωρεί μία από τις παθογένειες του ελληνικού ποδοσφαίρου: “Σίγουρα, έχουν διαπιστωθεί απαράδεκτα πράγματα με επιρροή συμφερόντων και μεγαλοπαραγόντων. Είναι και η βία στα γήπεδα που μας απασχολεί”.

Για την άνοδο του Άρη στη Football League: “Δεν θα το αφήσουμε αυτό. Ο Άρης είναι μία ομάδα που πρέπει να επιστρέψει στην Α’ Εθνική. Πλήρωσε τα λάθη του και τώρα δεν πρέπει νομοθετικά να του κλείσουμε το δρόμο. Θα κινηθούμε με κάθε τρόπο για να στηρίξουμε το δίκιο του Άρη”.