Στο πλευρό του Κυζερίδη και οι παλαίμαχοι της Λάρισας

28

Ανακοίνωση μέσω της οποίας κάνουν γνωστό ότι θα αντιμετωπίσουν την ομάδα παλαιμάχων του Άρη, σε αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα με στόχο την ενίσχυση της οικογένειας του Νίκου Κυζερίδη, εξέδωσαν οι παλαίμαχοι της ΑΕΛ.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσαν γνωστοποιούν ότι την προσεχή Δευτέρα (14/12), θα πραγματοποιηθεί φιλικό φιλανθρωπικού χαρακτήρα με τους παλαίμαχους του Άρη, προχώρησαν οι αντίστοιχοι της ΑΕΛ. Τα έσοδα του εν λόγω αγώνα θα δοθούν στην οικογένεια του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή Νίκου Κυζερίδη ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Την Δευτέρα 14/12/2015 οι παλαίμαχοι της ΑΕΛ θα αγωνισθούν στο γήπεδο Χαριλάου την 3 μ.μ. εναντίον της ομάδας του Αρη Θεσσαλονίκης. Ο αγώνας γίνεται για την συμπαράσταση του βετεράνου ποδοσφαιριστή Νίκου Κυζιρίδη που δίνει τον πιο σημαντικό αγώνα της ζωής του. Ευχόμαστε όλοι μας να βγει νικητής και να τον χαιρόμαστε γερό και δυνατό όπως τον ξέραμε….

Η αποστολή θα αναχωρήσει από την Λάρισα την Δευτέρα στις 11 π.μ., καλούνται όλα τα μέλη μας να συμμετάσχουν… Επίσης ευχαριστούμε την ΠΑΕ ΑΕΛ και τον κ. Κούγια για την παραχώρηση του λεωφορείου της και γενικότερα για τις διευκολύνσεις προς τον σύλλογο παλαιμάχων».