Στο πλευρό του κόσμου και ο Α.Σ Άρης!

Με μια ανακοίνωση που εξέδωσε πριν από λίγο ο Α.Σ Άρης γνωστοποιεί, όπως αναμένονταν πως στέκεται στο πλευρό τόσο της ομάδας όσο και του κόσμου, για τα όσα διαδραματίζονται με την υπόθεση μετακίνησης του κόσμου η όχι στη Νέα Σμύρνη. Ζητώντας λύση άμεσα.

Αναλυτικά: «Ακόμα ένα θέατρο του παραλόγου λαμβάνει χώρα εν όψει εκτός έδρας αγώνα της ποδοσφαιρικής ομάδας του ΑΡΗ και η κατάσταση τείνει να φτάσει στο απροχώρητο.

Μόλις δύο εβδομάδες μετά από τα τραγελαφικά που συνέβησαν στην αναμέτρηση με την Ξάνθη, όταν δε… βγήκαν εισιτήρια στα εκδοτήρια για να μη βρεθούν στο γήπεδο φίλαθλοι του ΑΡΗ, γινόμαστε μάρτυρες ακόμα μίας κίνησης που έχει ως στόχο να μην ενισχύσει ο κόσμος την ομάδα μας σε έναν εκτός έδρας αγώνα. Παρά την απόφαση του υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, για μεμονωμένη μετακίνηση των φιλάθλων μας στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης για τον αγώνα με τον Πανιώνιο, η διοίκηση των γηπεδούχων… έτσι ξαφνικά αποφάσισε να μην ανοίξει τη θύρα που είναι προγραμματισμένο να φιλοξενήσει τους φιλάθλους του ΑΡΗ.

Δεν είναι δυνατόν να υπάρχουν υπουργικές αποφάσεις τις οποίες καταργούν με το «έτσι θέλω» οι διοικήσεις των ΠΑΕ. Δεν είναι δυνατόν οι φίλαθλοι των άλλων ομάδων να τις ενισχύουν εκτός έδρας και κάθε φορά που παίζει μακριά από το «Κλεάνθης Βικελίδης» ο ΑΡΗΣ, να δημιουργούνται πάσης φύσεως «προβλήματα» για εμποδίζεται η παρουσία των φίλων μας στο εκάστοτε γήπεδο.

Ανεξάρτητα από την έκβαση της συγκεκριμένης υπόθεσης του αγώνα με τον Πανιώνιο, κάποια στιγμή πρέπει να εφαρμοστούν πιστά οι νόμοι και να σταματήσουν οι φίλαθλοι της ομάδας μας να αντιμετωπίζονται ως «παράνομοι» και να αντιμετωπίζουν οι ίδιοι πάσης φύσεως προβλήματα ενώ πηγαίνουν για να δουν την ομάδα τους, έχοντας τη σύμφωνη γνώμη της Πολιτείας. Η τελευταία οφείλει να φροντίζει ώστε οι διοικήσεις των εκάστοτε ΠΑΕ να συμμορφώνονται με τις αποφάσεις της και να μην κάνουν «του κεφαλιού τους».

Και η Αστυνομία πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσει να στέκεται απέναντι στην παρουσία των φίλων του ΑΡΗ στα γήπεδα της Αθήνας, χωρίς μάλιστα οι τελευταίοι να έχουν δημιουργήσει προβλήματα, ενώ τηρεί εντελώς διαφορετική στάση αναφορικά με άλλες ομάδες.

Ας φροντίσουν όλοι εμπλεκόμενοι να λυθεί άμεσα το θέμα. Αρκετά με τα δύο μέτρα και δύο σταθμά εις βάρος του ΑΡΗ».