«Στο χέρι μας πότε θα πάρουμε το πρωτάθλημα»

Σε συνέντευξή του σε ΜΜΕ της Βραζιλίας, ο Πέντρο Ενρίκε, αναφέρθηκε στην πιθανή κατάκτηση του πρωταθλήματος μέσα στη Λάρισα, τον τραυματισμό του, αλλά και γενικά τη δική του πορεία στο ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά όσα είπε στην ισροσελίδα portalarauto.com.br:

«Έχουμε ακόμα τρεις αγώνες μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, αλλά αν νικήσουμε την ομάδα από τη Λάρισα θα είμαστε πρωταθλητές! Είναι στο χέρι μας το πότε θα πάρουμε το πρωτάθλημα!

Για τον τραυματισμό του: «Είναι μια στενόχωρη κατάσταση για εμένα, αλλά είμαι χαρούμενος για αυτά που έχουμε καταφέρει και για αυτά που ζούμε αυτή τη στιγμή. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο όμως».

Για την καριέρα του στο ποδόσφαιρο: Έχω μόνο καλές μνήμες από τις ομάδες που αγωνίστηκα όταν ήμουν… ερασιτέχνης. Έπαιξα στις Venancio Aires, Vila Arlindo and Cecilia Championships, Monte Alverne, São José and Flor de Maio και όλες αυτές οι ομάδες είναι ιδιαίτερα σημαντικές για εμένα. Ήξερα πως θα ήταν δύσκολο να γίνω επαγγελματίας, αλλά αν κάνεις θυσίες και έχεις ισχυρή θέληση μπορείς να τα καταφέρεις. Αυτό το μήνυμα θέλω να στείλω σε όσους έχουν όνειρο μια επαγγελματική καριέρα. Δουλέψτε και να έχετε ισχυρή θέληση! Αν θέλετε κάτι πολύ θα το καταφέρετε».