«Στο Χαριλάου δεν πρέπει να κάνεις λάθη»

35

Δίκαιη χαρακτήρισε τη νίκη του Άρη, ο προπονητής του Αγροτικού Αστέρα, Νίκος Καραμπετάκης, ο οποίος είπε ακόμη ότι η ομάδα του πάλεψε και παλεύει όλα τα παιχνίδια.

Αρχικά είπε: «Ήταν ένα παιχνίδι, ήρθαμε για να το παίξουμε. Θέλαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο. Το Χαριλάου ξέρουμε ότι είναι μία έδρα που δεν πρέπει να κάνεις λάθη. Σε δύο στιγμές αδράνειας, δεχθήκαμε δύο γκολ και το ματς έγινε πιο εύκολο για τον Άρη. Έπρεπε να έχουμε κατοχή να προσπαθήσουμε στο δεύτερο ημίχρονο, θέλαμε να σκοράρουμε και να μπούμε στο ματς, φυσιολογικά και δίκαια κέρδισε ο Άρης. Να ευχαριστήσω για τη φιλοξενία και να πετύχει τους στόχους της».

Για την πορεία του Αστέρα και τη συνέχεια του πρωταθλήματος: «Όποιος είδε τα ματς της ομάδας μου, είδε μία ομάδα που πάλεψε για το αποτέλεσμα. Για το ματς με την Λαμία κάναμε πολλές φάσεις, έδωσαν τον καλύτερό εαυτό τους. Μία στιγμή αδράνειας την πληρώσαμε και χάσαμε το ματς. Το πρωτάθλημα είναι ανοιχτό, Τα ντέρμπι θα κρίνουν την άνοδο».

Από την πλευρά του ο ποδοσφαιριστής του Αγροτικού Αστέρα, Γιώργος Γκέκας είπε μεταξύ άλλων: «Ξέραμε ότι ήρθαμε σε μια δύσκολή έδρα. Στο πρώτο ημίχρονο δεχτήκαμε δυο γκολ από λάθη, στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε καλύτερα αλλά δεν μπορέσαμε να πετύχουμε κάτι. Εμείς κοιτάμε τι γίνεται μέσα στο γήπεδο. Ο Άρης είναι μεγάλη ομάδα αλλά δεν νομίζω να μας επηρέασε η εξωαγωνιστική πίεση».