Στραβώνει του Μπεν

Είναι γνωστό ότι ο ΠΑΟΚ θέλει τον Μοχάμεντ Μπεν, αλλά απ΄ ότι φαίνεται ο 25χρονος επιθετικός από τις Κομόρες Νήσους, δεν καίγεται να μετακομίσει στην Τούμπα.

Ο επιθετικός της Βέροιας μίλησε με τον ΠΑΟΚ, τις τελευταίες μέρες συναντήθηκε και με τον Ζήση Βρύζα στη Θεσσαλονίκη, όπως αποκάλυψε το Thessports, αλλά η αναβλητικότητά του, δείχνει πως αλλού έχει το μυαλό του.

Ο Μπεν δεν θέλει να υπογράψει τώρα τώρα στον ΠΑΟΚ, λέει πως θέλει να αποφασίσει το καλοκαίρι, που μένει ελεύθερος, και σε συνεργασία με τον μάνατζέρ του, διατείνονται ότι θέλει να παίξει στην Ευρώπη (και ειδικά στην Αγγλία), όπου είναι παντελώς άγνωστος.

Είναι σαφές ότι ο 25χρονος επιθετικός κάτι άλλο έχει στα υπόψιν του και υπάρχει η αίσθηση ότι κάτι παίζει με τον Ολυμπιακό, άλλωστε σε μανατζερικούς κύκλους υπάρχει η φήμη ο ατζέντης του, που είναι Κρητικός, συνεργάζεται με τον Ολυμπιακό και έχει καλές σχέσεις μαζί του.

Είναι επίσης σαφές ότι η Βέροια και εν προκειμένω ο μεγαλομέτοχός της, Θόδωρος Καρυπίδης, θέλει να δώσει τον ποδοσφαιριστή τώρα, και θέλει να τον δώσει στον ΠΑΟΚ του Ιβάν Σαββίδη, με τον οποίο έχει φιλικές σχέσεις, αλλά κι αυτό δεν είναι αρκετό.

Ο Μπεν, πάντως, αν αυτό έχει σημασία, αποκλείστηκε σήμερα αιφνιδιαστικά από την αποστολή της Βέροιας για το αυριανό παιχνίδι Κυπέλλου με τον Πανιώνιο, χωρίς να έχει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού.