«Στόχος μας το… ποδόσφαιρο»

30

Ο Γιώργος Καντιμοίρης μίλησε στους απεσταλμένους των ΜΜΕ, στα 3-5 Πηγάδια, για την προετοιμασία του Άρη, ενώ μοιράστηκε και τις σκέψεις του για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο 35χρονος τερματοφύλακας:

«Είμαστε εδώ για να δουλέψουμε σκληρά, να δώσουμε το 100% και να πετύχουμε τους στόχους της ομάδας» είπε αρχικά ο Γιώργος Καντιμοίρης προσθέτοντας: «Θα υπάρχει η νοοτροπία της νίκης φέτος στην ομάδα, να κερδίζουμε δηλαδή σε κάθε παιχνίδι. Ανέκαθεν ο Άρης έχει στόχο να είναι ψηλά, αυτό θέλουμε και εμείς και γιατί όχι να μην είμαστε στις θέσεις της Ευρώπης. Όμως χρειάζονται προσεκτικά βήματα, πηγαίνουμε μέρα με τη μέρα και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στη δουλειά μας».

Για τον ανταγωνισμό στη θέση «1»: «Δεν έχει σημασία ποιος παίζει. Όλοι κρινόμαστε από τον προπονητή και κάθε παίκτης θα κάνει τη δουλειά του. Για αυτό το λόγο είμαστε εδώ και πιστεύω πως είμαστε έτοιμοι».

Για τον Πάκο Ερέρα: «Είχα ξαναπεράσει αυτή την εμπειρία στη Βέροια με τον κόουτς Γκρανέρο. Τότε είχα φτάσει κοντά και στην Εθνική ομάδα. Είναι το ίδιο στυλ προπόνησης. Πιο γρήγορο ποδόσφαιρο, διαφορετική τακτική, υψηλός ρυθμός και αυτό προσπαθεί να βγει μέσα από τις προπονήσεις. Ο χρόνος θα φέρει τα καλύτερα καθώς θα εξελισσόμαστε».

Για τις νέες αφίξεις: «Καλό θα ήταν να είμαστε όλοι μαζί από την αρχή, περιμένουμε και τα νέα παιδιά να έρθουν όσο πιο γρήγορα γίνεται και να δουλέψουμε καλύτερα. Υπάρχουν και τα φιλικά στην Ολλανδία και εκεί πιστεύω πως θα στρώσει η ομάδα».