“Στόχος, να μη χάσουμε”

18

ΚΙΣΙΝΑΟΥ

Οι Μολδαβοί κινούνται γενικώς σε χαλαρούς ρυθμούς και μεγάλο άγχος δεν υπάρχει πριν το αυριανό παιχνίδι. Ο κόσμος δεν πολυασχολείται, η Ζίμπρου δεν δείχνει να νιώθει μεγάλη πίεση.

Ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί, αυτό θα πρέπει να το πούμε. Γνωρίζουμε την ομάδα και τους παίκτες του ΠΑΟΚ. Έχουμε δει πολλά παιχνίδια του κι έχουμε αναλύσει το παιχνίδι του. Είναι μια δυνατή ομάδα, που μπορεί να αλλάζει τον τρόπο του παιχνιδιού της κατά τη διάρκεια του αγώνα, της αρέσει να έχει τον έλεγχο του αγώνα. Ξέρουμε ότι στην έδρα του ο ΠΑΟΚ δεν χάνει ποτέ και νομίζω περισσότερο θα βασιστεί ο ΠΑΟΚ στη ρεβάνς. Θεωρητικά ο ΠΑΟΚ είναι πιο δυνατός στην έδρα του, ο σκοπός μας είναι να μην χάσουμε”, είπε ο Όλεγκ Κουμπάρεφ, ο Λευκορώσος προπονητής της Ζίμπρου, που αναφέρθηκε και στον Μαμαντού Ντιαλό, τον οποίο η Ζίμπρου πήρε δανεικό από την Μπράγκα.

Προλάβαμε να τον δηλώσουμε, θα είναι μια ενίσχυση για μας, γι΄ αυτό άλλωστε τον αποκτήσαμε. Θα δούμε αν θα παίξει” είπε ο Κουμπάρεφ.

Η ατμόσφαιρα στην ομάδα είναι πολύ καλή, ελπίζουμε στη νίκη, μόνο μ΄ αυτό το σκοπό βγαίνουμε στο γήπεδο. Είμαστε σίγουροι ότι θα γίνει πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι. Έχουμε κάνει κάποια βήματα ως τώρα, φτάσαμε ως εδώ, και θα προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε. Είμαστε έτοιμοι να βγούμε στο γήπεδο και να δείξουμε ένα ωραίο ποδόσφαιρο”, είπε από την πλευρά του, ο αρχηγός της Ζίμπρου, ο 28χρονος κεντρικός αμυντικός, Ιουλιάν Ερχάν, που προέρχεται από τις ακαδημίες της.