«Συγκεντρωμένοι με Πανιώνιο»

Ο Νικος Παπαδόπουλος μίλησε σήμερα (26/8) στους εκπρωσώπους του Τύπου στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου στα γραφεία της Μίκρας.

Ο τεχνικός του Ηρακλή, αναφέρθηκε στο επερχόμενο παιχνίδι με τον Πανιώνιο, την Κυριακή (30/8) στο Καυτανζόγλειο, για το ενδεχόμενο ακόμη μίας μετάγραφής αλλά και για το υπάρχον υλικό της ομάδας.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ξεκινήσαμε όπως θέλαμε, με νίκη. Ωστόσο υπήρξαν πράγματα τα οποία θέλουν βελτίωση, όπως να τελειώνουμε πιο γρήγορα τα παιχνίδια, αλλά και να έχουμε την μπάλα στην κατοχή μας κάτι το οποίο δεν έγινε στο δεύτερο ημίχρονο. Είμαστε χαρούμενοι για το αποτέλεσμα, αλλά χρειάζεται συνέχεια πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο επόμενο δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε δυνατή ομάδα με καλό προπονητή, περιμένουμε τη βοήθεια του κόσμου το οποίον πρέπει ευχαριστήσουμε για την παρουσία του στον προηγούμενο αγώνα».

Για τα αγωνιστικά του πλάνα ενόψει του κυριακάτικου αγώνα τόνισε:

«Δεν είμαι της άποψης ότι ενδεκάδα που κερδίζει δεν αλλάζει, κάθε ματς είναι διαφορετικό. Το θετικό είναι ότι όλοι οι παίκτες είναι καλά στην υγεία τους και ετοιμοπόλεμοι. Θα έχω δύσκολο έργο να επιλέξω τους 11 που θα αγωνιστούν και ακόμη πιο δύσκολο ποιους θα αφήσω εκτός».

Για το ενδεχόμενο να κατεβεί με αμυντικούς προσανατολισμούς ο Πανιώνιος μέσα στο Καυτανζόγλειο, τόνισε:

«Είναι ένα πρόβλημα να έχεις απέναντι σου με μια ομάδα που θα παίξει κλειστά, έχουμε τον χρόνο να προετοιμαστούμε για αυτό. Εγώ πάντως είδα ότι ο Πανιώνιος είναι μια ομάδα που πρεσάρει ψηλά. Θέλει δουλειά και συγκέντρωση αυτό το παιχνίδι»

Για το αν θα γίνει μια ακόμη μεταγραφή…

«Έχω πει οτι έχω εμπιστοσύνη στο ρόστερ, αν γίνει κάτι θα είναι για κάτι εξαιρετικό που θα ανεβάσει επίπεδο την ομάδα. Δεν μπορώ να το αποκλείσω, αλλά είναι δύσκολο να βρεθεί κάτι τέτοιο αυτή την περίοδο».

Σχετικά με το υπάρχον ρόστερ και τους παίκτες που ήρθαν στην ομάδα

«Εμπιστεύομαι όλους τους παίκτες, θα υπάρχουν πιτσιρικάδες που πρέπει δουλέψουν. Οι καινούργιοι μπαίνουν στη φιλοσοφία του παιχνιδιού μας, είναι καλοί ποδοσφαιριστές, αλλά θέλουν χρόνο προσαρμογής, όλοι οι καινούργιοι πρέπει να ιδρώσουν για να μπουν ενδεκάδα».

Για τις επαφές με Ζιαμπάρη και Λουκίνα για τα νέα τους συμβόλαια

«Τις επόμενες ημέρες θα έχουν ένα ραντεβού. Έχουμε συμφωνήσει ότι πρέπει να είναι παίκτες της ομάδας για τα επόμενα χρόνια, ευχή μου είναι να ανανεώσουν. Τους πιστεύουμε, είναι δικό τους θέμα σε οικονομικό επίπεδο, να ανανεώσουν».

Ολοκληρώνοντας τις δηλώσεις του, ο τεχνικός του Ηρακλή είπε:

«Είναι σημαντικό για ένα προπονητή να ξέρει να διαχειρίζεται το ρόστερ του, είναι δύσκολο να αφήσω εκτός αποστολής έναν παίκτη ο οποίος πέρσι βοήθησε σημαντικά, όπως για παράδειγμα τον Λουκίνα, αλλά πάντα το κάνω για το καλό της ομάδας. Όσο περνάν τα παιχνίδια το πρόβλημα αυτό θα μειώνεται, έχω πει στους ποδοσφαιριστές ότι στο τέλος της σεζόν θα είναι όλοι χαρούμενοι με τον χρόνο που θα έχουν πάρει».